14 / 05 / 2024

Dumankaya, İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'ndaydı

Dumankaya, İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'ndaydı

Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'ndaki konuşmasında kriz döneminde uyguladıkları başarılı projeleri ve stratejileri katılımcılarla paylaştı



GYODER tarafından 3-4 Haziran'da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen ve Dumankaya İnşaat'ın sponsorları arasında bulunduğu İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'nda Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya konuşmacı olarak yer aldı. 3 Haziran'da "Kriz Halleri" isimli oturumda söz alan Uğur Dumankaya kriz döneminde yaptıkları başarılı uygulamaları katılımcılarla paylaştı.


Konuşmasında; kriz dönemlerinde inşaat firmalarının uygulaması gereken kriz yönetimi uygulamalarının neler olabileceğinden bahseden Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya bu dönem içerisinde Adres projesi ile sektöre ilham vererek yeni bir pazarın öncülüğünü yaptıklarını belirtti. Adres projesiyle kriz döneminde bekleyişe geçen konut yatırımcısını harekete geçirdiklerinin altını çizen Dumankaya;  "Adres projesini piyasa şartlarına göre şekillendirdik, kar marjımızı minimize ederek gerçekten uygun fiyatlı, ödeme kolaylığı sunan ve insanlara bu dönemde de yatırım yapma şansı sağlayan bir proje olarak konumlandırdık. Bu strateji kısa sürede doğruluğunu kanıtladı ve projedeki tüm konutlar kriz döneminde olmamıza rağmen çok kısa sürede satıldı" dedi. 


İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'nın sektör için önemine değinen Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya "Bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen etkinlik ülkemiz gayrimenkul ve inşaat sektörünün gelişimi açısından son derece önemli bir organizasyon. Türkiye ve dünyanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinin üst düzey yöneticileri, sektörün ileri gelenleri ve uzmanları bir araya getiren bu tür organizasyonların sektörümüzün gelişimine ciddi katkılar sağlayacağını düşünüyoruz ve bu tür organizasyonları destek olmayı sürdüreceğiz" dedi. 
 


Geri Dön