02 / 05 / 2024

Dumankaya Miks ihale ile satılacak!

 Dumankaya Miks ihale ile satılacak!

İstanbul Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçireceği Dumankaya Miks projesinde ticari alanlar 21 Haziran Perşembe günü ihaleye çıkıyor




Proje  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO işbirliği ile hayata geçecek. Açık arttırma, TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO'nun İstanbul Ataşehir'deki genel müdürlüğünde saat 15.00'te gerçekleştirilecek.


Açık arttırmaya katılmak isteyen isteklilerin geçici teminat tutarına karşılık gelen teminat mektubunu 21 Haziran saat 15.00'e kadar kadar TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü'ne teslim etmesi gerekiyor.


Bölgede merkez proje


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya proje ile ilgili "Miks, Halkalı Atakent çevresindeki birçok nitelikli proje ile toplu konut projelerinin kalbi konumunda. Dumankaya Miks projesi içerisinde yer alacak eczane, medikal, poliklinik gibi sağlık üniteleri, banka, GSM şubeleri, yeme/içme, güzellik merkezi ve kitapevleri gibi ticari alanları saye-sinde sunacağı hizmetler ile bölgede büyük bir ihtiyacı karşılayacak" dedi.


Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya sözlerine şöyle devam etti:


Önce bölgenin ihtiyaçlarını ve müşterilerin beklentilerini inceliyoruz, elde ettiğimiz sonuçları piyasa koşullarını da dikkate alarak proje geliştiriyoruz. Bölge sağlık yatırımları ile büyüyecek ve daha da genişleyerek sağlık alanında yatırım yapacak müşterilerin de ilgi odağı haline gelecek. Dumankaya Miks de hem ticari alanları hem de konut projesi ile bu kapsamda bölgeye hizmet edecek.


Geri Dön