30 / 04 / 2024

Dumankaya Miks satış fiyatları!

Dumankaya Miks satış fiyatları!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Miks

Dumankaya Miks satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Marmaray'a yakın konumda hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor.



Dumankaya Miks Residence'de daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Arsa alanı 121 bin 972 metrekare olarak belirlenen proje 23 ve 32 kattan oluşan 2 bloktan meydana geliyor. 


Dumankaya Miks satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor.  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyan proje İstanbul Halkalı'da yükseliyor. 


Halkalı Dumankaya Miks'te alışveriş merkezi, restoranlar, güneşlenme alanları, gezi alanları, güzellik salonu, yüzme havuzu, dinlenme alanları gibi sosyal yaşam alanları sunuluyor. 


Fifti fifti modeli ile daire bedelinin yarısı Dumankaya tarafından ödenen  Dumankaya Miks  Halkalı'da yüzde 25 - yüzde 50 oranında peşin ödeme yapılıyor ve kalan bedel için 120 ay vadeli banka kredisi kullanılıyor. 


Dumankaya Miks satış fiyatları 218 bin TL'den başlıyor. Toplamda 657 adet dairenin bulunduğu proje Marmaray'a, Atatürk Havalimanı'na ve metroya yakın mesafede bulunuyor. 


12 soruda Dumankaya Fifti Fifti kampanyası için tıklayın!


Halkalı Dumankaya Miks satış ofisi 

Telefon: 0212 697 00 66

Web Adresi: http://www.dumankaya.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön