02 / 05 / 2024

Dumankaya Mobil, İçerenköy Carrefour'da!

Dumankaya Mobil, İçerenköy Carrefour'da!

Dumankaya Mobil, 2 gün süreyle İçerenköy Carrefour Alışveriş Merkezi'nde yer alacak



Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat'ın yeni konsept aracı Dumankaya Mobil yedinci durağı Kanyon Alışveriş Merkezi'ni başarıyla tamamladı. Dumankaya Mobil 26-27 Ekim 2009 tarihleri arasında İçerenköy Carrefour Alışveriş Merkezi'nde, Dumankaya'nın yenilikçi uygulamaları ve projelerini tanıtmaya devam edecek.

Dumankaya İnşaat, Dumankaya Mobil'in İçerenköy Carrefour AVM ayağında, gün içerisinde sürekli gerçekleşecek olan perküsyon ve karikatürist performansları ile ziyaretçilerine keyifli vakit geçirme imkânı da sağlayacak. 

1 Kasım tarihine kadar İstanbul'u dolaşacak Dumankaya Mobil en son teknolojiye sahip.

Dumankaya'nın yenilikçi yüzünü yansıtan ve farklı tasarımıyla dikkat çeken Dumankaya Mobil'in bir sonraki ve en son durağı Caddebostan Sahil Yolu olacak. 29 Ekim tarihinde Bağdat Caddesi'nde gerçekleşecek olan Cumhuriyet Bayramı kortejine katılacak olan Dumankaya Mobil, 28 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında Caddebostan Sahil Yolu'nda ziyaretçilerine ağırlayacak. 

Dumankaya İKON ve Dumankaya Vizyon projelerinin de tanıtımının yapılacağı Dumankaya Mobil son teknoloji kullanılarak tasarlandı. Geniş ve şık dekore edilmiş Dumankaya Mobil'de dokunmatik ekran TV ve laptop'lar ile proje ve hizmetlerin tanıtımı gerçekleştirilecek. Aracın üst katında ise ziyaretçilere çay, kahve ikramı yapılacak bir de teras yer alıyor.

 


Geri Dön