03 / 05 / 2024

Dumankaya Modern Projesi'nde 94 bin TL'ye!

Dumankaya Modern Projesi'nde 94 bin TL'ye!

Dumankaya Modern'de  1+1'ler 94 bin TL'den başlıyor 137 bin TL'ye çıkıyor...



Dumankaya Modern'in kat planları için tıklayınız

Dumankaya Modern’de sanat yaşam ile iç içe...

Mimar, heykeltraş, iç mimar, çevre mimari ve ışık tasarımcısı gibi projeye kimlik kazandıranlar el ele vererek bir bütünlük oluşturdular. Her biri sanatsal açıdan bir tat, bir renk, bir duygu kattı.

Mimar Bünyamin Derman,

“Gelenekseli dışlamayan çok modern bir proje… Sokaklarıyla, meydanlarıyla, avlularıyla…”

“Ne zamandır insan,insan ilişkilerindeki sıcaklığı taşıyan, farklılığı daha ilk bakışta hemen görülen, enerjisi yüksek bir proje hayal ediyordum… Sıra dışı çizgilerle, konfor ve estetiği yeniden yorumlayan ama sokakları, meydanları ve avlularıyla gelenekseli dışlamayan bir proje..”
 
İç Mimar Atilla Kuzu;

“Dumankaya Modern’de yapmış olduğum tasarımlarda hayatın düz bir çizgi olmadığını göstermek istedim…”

“Tasarım , her şeyden önce organik bir bütündür… Mekan ve eşyayla kurulan dinamik bir ilişkiler bütünü… Tıpkı hayat gibi. Doğrusu ,hayatın düz bir çizgi olduğunu hiç düşünmedim… Duygu ve düşünceler de doğrusal bir ritimden çok inişli-çıkışlı aritmiyle hareket eder. Dumankaya Modern’e yaptığım tasarımlarda bu çizgiyi korudum.”
 
Heykeltıraş Mehmet Aksoy;

“ Çocuklar heykelle büyüsün, hatıralarında heykel olsun istedim. ”

“ Heykel, hiç de soyut bir çalışma değildir… Hayatın tam kalbindedir… Hayatın içindedir… Dumankaya Modern’de heykel sanatının günlük yaşama damgasını vuruyor. Çocuklar heykelle büyüyor. ”
 
Peyzaj mimarı Başak Taş;

“Burada doğayı hayatın içine taşıyoruz, peyzaj sayesinde doğa kat kat yükseliyor”

“Düşünsenize, doğa kat kat yükseliyor… Gerçekten, çok heyecan verici… Bahçeler, balkonlar, teraslar… yükseldikçe yükselen, boyutlanan bir doğa var Dumankaya Modern’de. ”
 
Işık tasarımcısı Nergiz Arifoğlu;

“Dumankaya Modern’de ışık tasarımı,hayatın doğal bir uzantısı oldu. ”

“Bana sorarsanız, doğadaki tüm renkler,aslında beyazın saflığını kıskanır. Dumankaya Modern’in tam merkezi de duruluğu simgeleyen bir beyazlıkta kendini ifade ediyor… Dört bir yandan gelen farklı renkler ortada birleşip beyaza dönüşüyor.”

Vaziyet planı
 

Dumankaya İnşaat tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen Dumankaya Modern projesi 22 bin metrekare arsa alanı üzerinde 88 bin metrekare inşaat alanına sahip. Dumankaya Modern’in ortak alanlarında iki yüzme havuzu, sanat kafe, fitness center, canat atölyesi, hobi odaları, spor sahası, çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu parkurları, yüzde 65 yeşil alan, yansıma havuzları, açık ve kapalı otoparklar, 24 saat güvenlik bulunuyor. Dumankaya Modern, 4'ü yatay 10 bloktan meydana geliyor. Dumankaya Modern'de toplam 704 konut bulunuyor. İnşaatına Mayıs 2010’da başlanan projenin Ekim 2012’de teslim edilmesi planlanıyor.

Dumankaya Modern’de alanları 37 ile 43 metrekare arasında değişen stüdyo dairelerin fiyatları 63 bin TL'den başlıyor, 77 bin TL'ye kadar yükseliyor. 1+1'lerin alanları ise 57 ile 81 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları 94 bin TL'den başlıyor, 137 bin TL'ye çıkıyor. 99-115 metrekarelik 2+1'ler 161 bin TL ila 201 bin TL'ye satılıyor. 112 ila 125 metrekarelik 3+1'ler ise 206 bin TL ila 230 bin TL'ye satılıyor. 

Dumankaya Modern projesi için ister Dumankaya Finansman Sistemi ile işter banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Dumankaya sistemine göre minimum yüzde 25 peşinatla 26 ay, yüzde 50 peşinatla 40 ay sıfır faizle vade yapılabiliyor. Banka kredisi sisteminde ise; yüzde 5 peşin veriliyor. Birinci ara ödeme 15 Aralık 2010’da, ikinci ara ödeme 15 Aralık 2011’de, üçüncü ara ödeme ise 15 Ekim 2012 tarihinde yapılacak.

Aylık sabit taksitler 60 ay 0.85, 120 ay yüzde 0.92 banka konut kredisi oranlarına göre hesaplanıyor. Taksitler 706 TL’den başlıyor.

www.dumankaya.com

0216 444 7 222

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön