29 / 04 / 2024

Dumankaya Modern Vadi, yeni nesil konut! 115.000 TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya Modern Vadi, yeni nesil konut! 115.000 TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya Modern Vadi, yeni nesil konut anlayışıyla tanışmaya çağırıyor. Dumankaya Modern Vadi projesinde 1+1 daireler 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor... Modern Vadi, Dumankaya'nın Esenyurt-Bahçeşehir'de ikinci modern projesi...



Dumankaya yine ezber bozuyor! Yeni nesil konut anlayışıyla tanışmaya davet eden Dumankaya Modern Vadi'de 1+1 dairelerin fiyatları 159.000 TL'den başlıyor...

Modern Vadi'yle Dumankaya'nın Esenyurt-Bahçeşehir'de ikinci modern projesi hayata geçiyor... Hepsi de alanında eşsiz tasarımcıların elinde şekillenen mimarisiyle, IQ'su yüksek dairelerin getirdiği konforla, sosyal alanlardaki etkinlik adalarıyla yeni nesil hayat buluyor.

YENİLİKTEN GÜç ALAN YAşžAM ALANLARI!

Her türlü sporu yapabileceğiniz spor alanları, doğanın mucizelerini taşıyan bahçeler, yalnızlığın tadını çıkaracağınız sessiz ada, çocukların hayalleri düşünülerek tasarlanmış oyun adası, gökyüzünü yeryüzüne taşıyan kozmik ada ve daha niceleri sizi sıradışı ve yaratıcı bir hayata çağırıyor.

YENİLİKTEN GÜç ALAN YAşžAM TASARIM!

Daha ilk bakışta sizi farklı bir hayata çağıran mimarisiyle Modern Vadi, konfor ve estetiği yeniden yorumluyor. İncelikli ayrıntılarla inşa edilen Modern Vadi, sıradışı çizgisi ve alışılmadık yüzey tasarımlarıyla, farklı ve ayrıcalıklı bir hayatı görünür kılıyor.

YENİLİKTEN GÜç ALAN YAşžAM TEKNOLOJİ!

Dumankaya IQ teknolojisiyle gerek ev içinde gerekse ev dışında, evdeki herşey kontrolünüz altında. Bir dokunuşla perdelerinizi açın kapatın, TV'nin, müzik sisteminin sesini kısın açın, klimaya hükmedin, ışıkları ayarlayın, çok yüksek enerji tasarrufu sağlayan zeki bir evde yaşamanın konforuna hemen alışacaksınız.

 

 

 


Geri Dön