20 / 05 / 2024

Dumankaya Modern'de 589 TL taksitle!

Dumankaya Modern'de 589 TL taksitle!

Dumankaya Modern"de stüdyo evlerde aylık taksitler 589 TL"den, 1+1"lerde 875 TL"den, 2+1"lerde 1533 TL"den, 3+1"lerde ise 1932 TL"den başlıyor



Dumankaya Modern, mimarisiyle, sanata yaklaşımıyla, çevre düzeni ve peyzajıyla, ışık tasarımıyla, sosyal zenginlikleriyle gündelik hayata bambaşka bir boyut getiren bir proje. Dumankaya İnşaat Dumankaya Modern projesini Bahçeşehir"de inşa ediyor.

Bahçeşehir, Küçükçekmece gölünün kuzeybatısında 15 yıl önce dönemin Emlak Bankası tarafından planlı bir şekilde inşa edilen ve büyüyen bir uydukent. Sahip olduğu lüks konutları, işyerleri ve ofisleriyle hem konut hem ticaret bölgesi olarak dikkat çekiyor.

TEM otoyolu ile İstanbul"un her semtine kesintisiz bağlanan ve Türkiye"nin en önemli, dünyanın sayılı uydukent projelerinden biri olan Bahçeşehir, 1996 yılında Birleşmiş Milletler Habitat II Konferansı çerçevesinde, œKurumsal Uygulamalar ve Projeler ödülüne, 1997 yılında da Kanada da œYeni Kentsel Yerleşim Anlayışı ödülüne layık görüldü.

Dumankaya Modern"de sanat yaşam ile iç içe tasarlandı. Mimar, heykeltraş, iç mimar, çevre mimari ve ışık tasarımcısı gibi projeye kimlik kazandıranlar el ele vererek bir bütünlük oluşturdular. Her biri sanatsal açıdan bir tat, bir renk, bir duygu kattı.

Dumankaya Modern"de her dairenin bahçesi ya da balkonu var. Unutulan bahçe keyfi, özledikleri balkon sefası yeniden hayat buluyor. Dumankaya Modern"de orta alan yansıma havuzlarıyla, gemi şeklindeki çiçek öbekleriyle, balkon ve teraslardaki bitki kullanımlarıyla, %65 yeşil alan oranı ile doğayla insanı bütünleştiren bir proje.

Dumankaya Modern, 22 dönümlük bir alana ve 88 bin metrekare inşaat alanına sahip. 10-13 katlı 6 bloktan oluşan projede toplam 716 konut bulunuyor. Projenin 2012 yılının Ekim ayında tamamlanması planlanıyor.

Dumankaya Modern"de sanat kafe, fitness center, sanat atölyeleri ve hobi odaları, 2 adet yüzme havuzu, çok amaçlı spor alanı, çocuk oyun alanı, gezinti ve koşu parkurları, çocuk havuzu, manzara terasları, yansıma havuzları, açık ve kapalı otopark, 24 saat güvenlik yer alıyor.

Dumankaya Modern"de; alanları 38 ile 43 metrekare arasında değişen stüdyo daireler 68 bin TL ile 77 bin TL, 59, 68 ve 76 metrekare olarak çeşitlendirilen 1+1'ler 101 bin TL ile 189 bin TL, 104 ile 112 metrekarelik 2+1'ler 177 bin TL ile 206 bin TL, 121 ile 129 metrekarelik 3+1'ler ise 223 bin TL ile 238 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Dumankaya Modern"de banka kredili ödeme planında 60 aya kadar yüzde 0.78, 120 aya kadar yüzde 0.85 faiz uygulanıyor. Projeden ev sahibi olmak için Kuveyt Türk Katılım Bankası"ndan kredi kullanılabiliyor.

Dumankaya Modern"de sıfır peşinatla, 15 Mart 2012"de yapılacak yüzde 35"lik ara ödemeyle ya da sıfır peşinatla ve 15 Eylül 2012"de yapılacak yüzde 25"lik ara ödemeyle kredi kullanmak mümkün. Bu ödeme planına göre stüdyolarda aylık taksitler 589 TL"den, 1+1"lerde 875 TL"den, 2+1"lerde 1533 TL"den, 3+1"lerde ise 1932 TL"den başlıyor.

Dumankaya Finansman Sistemi"nin 40 aya kadar vade farksız ödeme planına göre ise sıfır peşinatla 20 ay, yüzde 25 peşinatla 26 ay, yüzde 35 peşinatla 30 ay, yüzde 50 peşinatla 40 ay sıfır faizle vade yapılıyor. Aylık taksitler 40 ayda 850 TL"den başlıyor.

Tasarımcıları Dumankaya Modern için ne diyor

Mimar Bünyamin Derman, œGelenekseli dışlamayan çok modern bir proje¦ Sokaklarıyla, meydanlarıyla, avlularıyla¦
œNe zamandır insan,insan ilişkilerindeki sıcaklığı taşıyan, farklılığı daha ilk bakışta hemen görülen, enerjisi yüksek bir proje hayal ediyordum¦ Sıra dışı çizgilerle, konfor ve estetiği yeniden yorumlayan ama sokakları, meydanları ve avlularıyla gelenekseli dışlamayan bir proje..

İç Mimar Atilla Kuzu; œDumankaya Modern"de yapmış olduğum tasarımlarda hayatın düz bir çizgi olmadığını göstermek istedim¦
œTasarım , her şeyden önce organik bir bütündür¦ Mekan ve eşyayla kurulan dinamik bir ilişkiler bütünü¦ Tıpkı hayat gibi. Doğrusu ,hayatın düz bir çizgi olduğunu hiç düşünmedim¦ Duygu ve düşünceler de doğrusal bir ritimden çok inişli-çıkışlı aritmiyle hareket eder. Dumankaya Modern"e yaptığım tasarımlarda bu çizgiyi korudum.

 Heykeltıraş Mehmet Aksoy; œ çocuklar heykelle büyüsün, hatıralarında heykel olsun istedim. 

œ Heykel, hiç de soyut bir çalışma değildir¦ Hayatın tam kalbindedir¦ Hayatın içindedir¦ Dumankaya Modern"de heykel sanatının günlük yaşama damgasını vuruyor. çocuklar heykelle büyüyor. 

Peyzaj mimarı Başak Taş; œBurada doğayı hayatın içine taşıyoruz, peyzaj sayesinde doğa kat kat yükseliyor
œDüşünsenize, doğa kat kat yükseliyor¦ Gerçekten, çok heyecan verici¦ Bahçeler, balkonlar, teraslar¦ yükseldikçe yükselen, boyutlanan bir doğa var Dumankaya Modern"de. 

Işık tasarımcısı Nergiz Arifoğlu; œDumankaya Modern"de ışık tasarımı,hayatın doğal bir uzantısı oldu. 
œBana sorarsanız, doğadaki tüm renkler,aslında beyazın saflığını kıskanır. Dumankaya Modern"in tam merkezi de duruluğu simgeleyen bir beyazlıkta kendini ifade ediyor¦ Dört bir yandan gelen farklı renkler ortada birleşip beyaza dönüşüyor.

www.dumankaya.com

(0212) 672 88 98

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön