29 / 04 / 2024

Dumankaya Modern'de satışlar yüzde 30'u geçti! 58 bin TL'ye!

Dumankaya Modern'de satışlar yüzde 30'u geçti! 58 bin TL'ye!

Satışlarına 12 Mart 2010'da başlanan Dumankaya Modern'de konutların yüzde 30'u daha bir ay dolmadan tamamlandı



47 yıllık tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat'ın Avrupa Yakası'ndaki ilk projesi Dumankaya Modern yoğun ilgi görüyor. Satışlarına 12 Mart 2010'da başlanan Dumankaya Modern'de konutların yüzde 30'u daha bir ay dolmadan tamamlandı.

Dumankya Modern projesinin gördüğü ilgiyi değerlendiren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, "47 yıllık Dumankaya markasına duyulan güven ve doğru zamanda doğru projeler geliştirmemizin sonucunda kısa sürede tatminkar satış oranlarına erişiyoruz. Geçtiğimiz yıl Adres, Flex ve Dumankaya İKON projeleriyle yakaladığımız satış başarılarını bu yıl Dumankaya Modern ile sürdürüyoruz. Sanat ile yaşamı bir araya getirdiğimiz Dumankaya Modern'de alanında başarılı bir ekip ile birlikte uzun bir dönem hassasiyetle çalışıldı. Bu yoğun çabalarımızın tüketici tarafından takdir edilmesi ve kısa sürede projedeki konut satışının yüzde 30'u geçmesi memnuniyet vericidir" dedi.

Dumankaya Modern'i sanat ile yaşamı bir araya getirirken yatırımcısına da kazandıracak özgün bir proje olarak geliştirdiklerini belirten Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya ise "Konut her dönemde yatırım değeri taşıyan bir enstrüman, doğru ve zamanında yapılan projeler yatırımcıya her dönemde kazanç olarak geri dönmüştür. Dumankaya Modern projesi de daha önce gerçekleştirdiğimiz projeler gibi bu ulaşılabilir fiyatlarla kazandıran projeler üretme felsefemizden hareketle geliştirildi ve kısa vadede yatırımcısına ciddi getiri sağlayacak bir proje olacaktır" dedi. 

22 dönüm arazi üzerinde 4 blok ve 6 kuleden oluşan Dumankaya Modern'de Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire çeşitleriyle toplam 716 daire bulunuyor.  Bunun yanı sıra farklı konseptlerde 7 avlu, 2 yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, Kafeterya, Fitness Center, Sanat atölyeleri,  Hobi odaları, Spor sahası, Çocuk oyun alanı, Yürüyüş ve koşu parkurları, %65 yeşil alan, Yansıma havuzları, Açık ve kapalı otoparklar, 24 saat güvenlik gibi birçok sosyal donatı Dumankaya Modern'de bir arada sunuluyor.

1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve `'Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak'' misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.

Yarım  asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye'nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğuyla kalitesinden asla ödün vermiyor. 

Projede alanları 35 ile 43 metrekare arasında değişen stüdyolar 58 bin TL ila 71 bin TL'ye, alanları 48 metrekareden başlayıp 81 metrekareye kadar çıkan 1+1'ler 82 bin TL ila 132 bin TL'ye satılıyor. Alanları 79 ile 115 metrekare arasında değişen 2+1'ler 129 bin TL ile 192 bin TL arasında, alanları 103 ile 126 metrekare arasında değişen 3+1'ler ise 194 bin TL ile 218 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

0212 672 88 98

www.dumankaya.com


Geri Dön