28 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik'in ilk etabındaki konutların yüzde 60'ı satıldı!

Dumankaya Mozaik'in ilk etabındaki konutların yüzde 60'ı satıldı!

Geçen ay satışa açılan Dumankaya Mozaik'in ilk etabındaki konutların yüzde 60'ı satıldı. Metrekaresi 3 bin £00 TL'den sunulan projede, 799 konut bulunuyor. Projede fiyatlar 154 bin liradan başlıyor.



Dumankaya inşaat tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesinde geçen ay metrekaresi 3 bin 200 TL'den ön satışa açılan 1 'nci etaptaki konutların yüzde 60'ı satıldı. Her zevke ve her tarza hitap eden farklı mimari yapılan aynı çatı altında toplayan projede, yüksek tavanlı, siyah ve beyazın öne çıktığı modern, meşe detaylarla tuğla duvarların sıkça kullanıldığı country tarzı ve İskandinav tarzı daireler satışa sunuldu. 6 farklı mahalle ve 4 farklı tip konut olarak tasarlanan proje, çevresinden soyutlanmış, tek tip bir site yaşammdan çok, hareketli bir şehir yaşamı vaad ediyor. Projede, bahçe tahsisli, teras deck tahsisli konutlar ile yüksek tavanlışömineli loft konutlar olmak üzere değeri artırılmış daü eler yer alıyor. 


154 BİN TL'DEN BAŞLIYOR


 64 dönüm arazi üzerinde 3 etapta hayata geçüilecek proje içerisüıde, 44 ile 208 metrekare arasında değişen büyüklüklerde daire seçenekleri bulunuyor. 799 konut ve 1 ticari birimden oluşan Dumankaya Mozaik te daireler 154 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Projedeki, 450 metrekare büyüklüğündeki sosyal tesis içmde; fıtness alanı, soyunma odaları, saunalar, hobi odası bulunuyor. Ayrıca projede çocuk havuzu da dalıil olmak üzere 330 metrekare açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, yansıma havuzları, anlı tiyatro, aktivite-etkmlik meydanı, lavanta hasat alanları, gezinti yolları, peıgolalı oturma alanları, bisiklet park alanları ve çeşitli oyun alanları mevcut. Projenin, Nisan 2017'de sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 


Dumankaya Mozaik projesinin 2'nci ve 3'üncü etaplarının lansmanı ise, sonbaharda yüzde 15'lik fiyat artışı ile ortalama 3 bin 600 TL metrekare satış fiyatmdan gerçekleştirilecek. 


TAKVİM


Dumankaya Mozaik Konutları iletişim bilgileri

Telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com


Geri Dön