18 / 05 / 2024

Dumankaya Vizyon'da 19 bin 600 TL peşinatla!

Dumankaya Vizyon'da 19 bin 600 TL peşinatla!

Dumankaya Vizyon'da sadece Şubat ayına özel bir kampanya düzenlendi.



İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm alanlarından Kartal'a yeni bir "vizyon" kazandıran Dumankaya Vizyon'da sadece Şubat ayına özel bir kampanya düzenlendi. Kampanya dahilinde peşin alımlarda liste fiyatları üzerinden %12'lik indirim uygulanıyor. Vizyon'da kampanya ile birlikte daire fiyatları 172 bin 480 TL ile 426 bin TL arasında değişen fiyatlarda satışa sunuluyor. Vadeli satışlarda 19 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla birlikte 12 aydan 120 aya kadar konut kredisi imkanı sunuluyor. Projede faiz oranları ise 12 aya sıfır, 120 aya yüzde 1.58 oranlarında uygulanıyor.


Dumankaya Vizyon, şehrin gelecekteki landmark'larından biri olmayı amaçlayan, son derece modern, yenilikçi ve çarpıcı bir mimari anlayışla şekillenen iddialı bir proje... Mimar Tatsuya Yamamoto ve Gökhan Aktan Altuğ'un (Tago Mimarlık) ortak eseri.


Kartal'da 33 ve 25 katlı iki blok üzerinde hızla yükselen Dumankaya Vizyon, rezidans daireler, home ofis ve mağazalardan oluşuyor. 350 rezidans dairenin bulunduğu projede stüdyodan 1+1 ve 2+1'e, 3+1 daireden loft daireye pek çok seçenek bulunuyor.


Rezidans hizmetleri sınır tanımıyor

Dumankaya Vizyon'da rezidans hizmetleri kapsamında house keeping'den laundry'e, teknik bakım ve onarımdan 24 saat profesyonel resepsiyona, posta hizmetlerinden güvenliğe geniş bir hizmet yelpazesi sunulacak. Tüm projenin altı boydan boya kapalı otopark olacak ve her daireye en az bir araçlık otopark alanı düşecek.


Rezidans blokları arasındaki bölüm daire sahiplerine yönelik bir sosyal merkez olarak tasarlandı. Burada restoranlar,kafeler,business lounge ,yüzme havuzu, fitness center, sauna, Türk hamamı buhar odası,masaj şok duş ve vitamin bar gibi mekânlar olacak. Rezidans sahipleri ayrıca alışveriş biriminin üstünde bulunan teras bahçeler, manzara terasları ve koşu parkurlarından da yararlanacaklar. Zengin spor imkânlarıyla dikkat çeken projede daire sahipleri için tenis kortu ve basketbol sahası da bulunuyor. Alışveriş merkezinin önünün ise modern peyzaj alanları olarak değerlendirilmesi planlanıyor.


Getirisi yüksek yatırım değeri


10 milyon dolarlık yatırımla baştan oluşturulacak olan Kartal, Maslak'tan sonra kentin ikinci gökdelen bölgesi olacak. Kartal'daki dönüşüm süreci tamamlandığında Dumankaya Vizyon'daki dairelerin yatırım değerinin önemli ölçüde artması bekleniyor.


Dumankaya Vizyon'un görsel galerisi için tıklayınız...

www.dumankaya.com



0 216 517 64 38

Geri Dön