02 / 05 / 2024

Dumankaya'dan 11 Ayın Kampanyası! Yüzde 12 indirimle! 40 ay sıfır faizle!

Dumankaya'dan 11 Ayın Kampanyası! Yüzde 12 indirimle! 40 ay sıfır faizle!

11 Ayın Kampanyası sloganıyla yola çıkan Dumankaya İnşaat yeni kampanyası dahilinde Dumankaya İkon, Flex Kurtköy, Modern Vadi ve Adres Panorama projelerinde 40 aya kadar sıfır faiz imkanı sağlıyor ve yüzde 12'lik oranda indirim yapıyor...



Dumankaya İnşaat konut almak isteyenlere özel Ramazan kampanyasına başladı. 11 Ayın Kampanyası sloganıyla yola çıkan firmanın yeni kampanyası kısa süre içinde oldukça fazla talep gördü. Söz konusu kampanya Dumankaya İkon, Flex Kurtköy, Modern Vadi ve Adres Panorama projelerinde geçerli olacak.

Kampanya dahilinde özel indirimler, peşinatsız ödeme imkanları, sıfır faiz ile 40 aya kadar taksitlendirme olanakları ve avantajlı ödeme tabloları yer alıyor.

11 ayın kampanyası adı verilen bu özel fırsatlar kapsamında,  olmak üzere peşin alımlarda ya da konut kredisi kullanımında yüzde 12 indirim imkanı sağlanıyor. Kredi masrafı olmadan Dumankaya Finansman Sistemi ile ödemesini yapacak konut sahibi adayları ise, Dumankaya İkon ve Adres Panoramada 24 ay, Flex Kurtköy ve Modern Vadi projelerinde de 40 aya kadar sıfır faiz ile ödeme şansına sahip olacak.
 
Avantajlı ödeme planları sunan 11 Ayın Kampanyası ile konut sahibi adayları, yapacakları peşinat ödemesinden sonra konut teslimine kadar ödeme yapmıyor ve teslimden sonra taksitleri kiracıları tarafından ödenebiliyor. Esnek ödeme seçenekleri de sunan yeni kampanyada daire sahibi adaylar peşinat ödemesini daire teslimine erteleyerek, hemen daire taksitlerini ödemeye başlayabilecekler. Kampanya 31 Ağustos 2011 tarihine kadar geçerli sayılacak.
 
 444 7 222
www.dumankaya.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön