Genel

Dumankaya'dan en güzel mesaja Candan Erçetin konseri!

Teknolojiyi sadece konut üretiminde değil, yaşama alanlarıyla bütünleştirerek yorumlayan Dumankaya, Anneler Günü ’ne özel düzenlediği kampanya ile sosyal medya uygulamalarına bir yenisini daha ekledi...

Dumankaya, Facebook ve Twitter üzerinden düzenlediği yarışma ile en iyi anneler günü mesajını yazan katılımcıları konsere gönderdi.

03 – 06 Mayıs 2011 tarihleri arasında Facebook ve Twitter üzerinden katılımın gerçekleştiği yarışmada en iyi anneler günü mesajını yazan 3 katılımcı annesi ile birlikte 08 Mayıs tarihinde Bostancı Kültür Merkezi 'nde düzenlenen Anneler Günü 'ne özel Candan Erçetin konserine gitmeye hak kazandı.

03 Mayıs 2011 tarihinde başlayan ve 06 Mayıs saat 17.00 'da son bulan kampanyaya katılımda bulunan ve en iyi anneler günü mesajını yazan 3 kişi, çift kişilik konser bileti kazandı. Facebook üzerinden kurumsaliletisim@dumankaya.com adresine, aynı zamanda Twitter üzerinden ise @dumankayahaber yazıp iletilen mesajlar Dumankaya özel jürisi tarafından değerlendirildi. En çok beğenilen 3 mesaj hem www.facebook.com/dumankaya adresinde yayınlandı hem de mesaj sahipleri anneleri ile birlikte 8 Mayıs Anneler günü 'nde Candan Erçetin konserine gitmeye hak kazandı.

Teknolojiyi yakından takip ederek son gelişmeleri bünyesine katan Dumankaya, müşterileri ve diğer tüm sosyal paydaşları ile iletişimde olduğu mecraları her geçen gün daha efektif kullanıyor. Facebook, twitter, Vimeo,Flickr ve LinkedIN 'deki mevcudiyetini aktif bir şekilde sürdüren Dumankaya, eğlenceli sosyal medya kampanyaları ile bu iletişimi daha güçlü hale getirirken yenilikçi uygulamalarını daha da geliştirmeyi hedefliyor.  

Dumankaya İnşaat

1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve ‘ 'Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak ' ' misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.

Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye 'nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğuyla kalitesinden asla ödün vermiyor.