30 / 04 / 2024

Dumankaya'dan yıl sonu fırsatı!

Dumankaya'dan yıl sonu fırsatı!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek semtlerinde hayata geçirdiği projelerinde müşterilerine farklı ödeme kolaylıkları, taksit imkânları ve piyasa ortalamasının üzerinde indirim fırsatı...





Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek semtlerinde hayata geçirdiği projelerinde müşterilerine farklı ödeme kolaylıkları, taksit imkânları ve piyasa ortalamasının üzerinde indirim oranları gibi yıl sonu fırsatları sunuyor. Dumankaya İnşaat'ın sunduğu yılsonu fırsatları ile daire sahibi olmak isteyenler, peşin ve vadeli satışlarda yüzde 12 gibi piyasa değerinin çok üzerinde bir indirimle daire sahibi o atil sı kapsamında yüzde 1 K sı kaps kaya İn İnşaat projelerinde, vade ve yüzae 0 faiz gibi ecek. Yıl sonu kampanya)V ile satışa sunulan Dumananka kredili satışlarda 36 ay irşatlar sunuluyor.Daire sahibi olmak isteyenlere 2013 yılının son fırsatlarını sunan kampanyanın bitiş tarihi ise 31 Aralık 2013. Dumankaya İnşaat'ın yıl sonu kampanyası için daha detaylı bilgiye 444 7 222 numaralı telefondan veya http://www. 

aumankaya.com/www.dumankaya.com adresinden ulaşılabilir. 1963 yılında, "Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak" misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu, başta inşaat sektörü olmak üzere otomotiv, araba kiralama, sigorta ve PVC kapı pencere üretimi alanında hizmet veren bir şirketler topluluğu. 



Cumhuriyet Gazetesi 



Geri Dön