28 / 04 / 2024

Fer Yapı'dan ofis dünyasında 100 yılın fırsatı!

Fer Yapı'dan ofis dünyasında 100 yılın fırsatı!

Firma: Fer Yapı

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis, Parima Merter ve İTower Bomonti ofis projeleri için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya "Fer Yapı'dan ofis dünyasında 100 yılın fırsatı" sloganıyla tanıtılıyor.



Fer Yapı'nın 3 projesi için geçerli olan ve "Fer Yapı'dan ofis dünyasında 100 yılın fırsatı" sloganıyla yükselen kampanya kapsamında ödemeler teslimden sonra başlıyor ve 100 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. 


Premier Kampüs Ofis!

Teslimleri bu yıl Aralık ayında gerçekleşecek olan Premier Kampüs Ofis'te küçük, orta ve büyük ofis tipleri yer alıyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa ediliyor.


Toplam 20 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Premier Kampüs Ofis'te yer alan ofislerin alanları 25 bin metrekareye kadar ulaşıyor. Projede sağlık merkezi, parti odası, hobi odaları, kapalı otopark, SPA, spor alanları, toplantı odaları gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Parima Merter!

Atatürk Havalimanı’na 5 dakikalık mesafede bulunan Parima Merter Ofisler E-5'in hemen yanında yer alıyor. Proje 224 adet bağımsız birimden meydana geliyor.


Sosyal yaşam alanları backoffice concierge hizmetleri, fitness salonu ve toplantı odasından oluşan Parima Merter'de yer alan bağımsız birimlerin büyüklükleri 45 metrekareden başlıyor.


İTower Bomonti!

Teslimleri hemen yapılan İTower Bomonti'de yer alan ofislerin büyüklükleri 300 metrekareden başlıyor, 950 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje İstanbul Şişli'de yükseliyor.


Telefon: (0212) 272 49 09

Web: www.feryapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


Geri Dön