27 / 04 / 2024

Yuan güçlü dolar karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi

Yuan güçlü dolar karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi

Çin Merkez Bankası`nın bu sabah yuanın günlük hareket bandı için orta noktayı belirlemedikten sonra Çin yuanı, ABD doları karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi.



2008`den bu yana görülen en düşük seviye düşen yuan güçlü dolar karşısında resmen çakıldı. 
Çin Merkez Bankası bugün yuanın, ABD doları karşısındaki değeri için günlük hareket bandının orta noktasını 7,1668 olarak belirledi.

Bu seviye 15 Eylül 2008'den bu yana görülen en düşük orta nokta olarak kayıt altına alındı. USD/CNY ise gün içinde 7,3086 seviyesini gördü ve şu sıralarda düne kıyasla yüzde 0,54 artışla 7,3027'den işlem görüyor.

Offshore piyasada ise ABD doları, Çin yuanı karşısında 7,3760 seviyesine kadar yükselişe geçti. Şu sıralarda 7,329 seviyesinde işlem görüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön