29 / 04 / 2024

Dumankaya'nın ikinci el konutlarını Re/Max Mega satıyor!

Dumankaya'nın ikinci el konutlarını Re/Max Mega satıyor!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen ve biten tüm projelerin ikinci el satış ve kiralama süreçlerini Re/Max Mega yürütüyor



Dumankaya'nın Trend, Gizli Bahçe Akdeniz Evleri, Konsept İstanbul gibi projelerinde daire sahiplerine rayiç bedelleri üzerinden kiralanması ve satılması Re/Max Mega tarafından gerçekleştiriliyor.
 
Çalışmalarını RE/MAX'in sunduğu know-how'la zenginleştiren ve kurulduğu 2007 yılından bu yana hızla büyüyen Re/Max Mega, Dumankaya İnşaat'ın bitmiş olan tüm projelerinin ikinci el satışını ve kiralama hizmetleri yürütüyor. Dumankaya İnşaat'ın Trend, Gizli Bahçe Akdeniz Evleri, Konsept İstanbul  gibi  projelerindeki  daire sahiplerine rayiç  bedellerinden kiralanması ve satılması süreçleri tek yetkili olarak RE/MAX MEGA tarafından gerçekleştiriliyor. 

RE/MAX MEGA, randevulu sistem sayesinde ilgili siteye girişler kontrol altına alınarak  güvenlik ön planda tutuluyor. Tabii ayın zamanda da görüntü kirliliğinin önüne geçilmiş olunuyor.

Bununla beraber RE/MAX MEGA, geniş müşteri veri bankası ile  gerek kiralık gerekse satış sürecinde uzman bir kuruluş konumunda bulunan RE/MAX MEGA, etkin pazarlama faaliyetleriyle doğru satıcı ve doğru alıcıyı bir araya getiriyor.

RE/MAX MEGA kurucusu Broker Suat Şahin, RE/MAX MEGA sürdürdüğü çalışmalarla gayrimenkul sektörüne yepyeni bir vizyon kazandırdığını belirtiyor: “RE/MAX MEGA olarak ülkemizin önde gelen inşaat firmalarının projelerinin satış süreçlerini üstleniyoruz. Dumankaya İnşaat gibi kendi alanının lider markalarından biri ile gerçekleştirmiş olduğumuz işbirliği büyük bir başarıyla devam ediyor. Dumankaya İnşaat'ın biten projelerinin ikinci el satış ve kiralama süreçlerini yürütmekteyiz. Bu noktada hedefimiz doğru alıcı ve kiracıları Dumankaya projeleriyle tanıştırarak her iki taraf için de doğru değeri yaratmak. Bu çerçevede sektörümüze çok önemli bir katkı yaptığımıza inanıyorum.”

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Dumankaya'nın 2. eli Re/Max'a emanet

Ev sahipleri ile ev almak isteyenleri buluşturan Re/Max Mega ofisi Dumankaya İnşaat'ın yaptığı projelerin 2. el satışlarını üstlendi. Dumankaya'nın Trend, Gizli Bahçe Akdeniz Evleri, Konsept İstanbul gibi projelerinde daire sahiplerine geçerli olan bedelleri üzerinden kiralanması ve satılmasını gerçekleştiren Re/Max Mega, bünyesindeki CRM bölümü ile müşteri memnuniyetine mükemmel çözüm sunuyor. Aynı zamanda Re/Max Mega iç mimari bölümü ile müşterilerine evlerinin dekorasyonuna yönelik uzman iç mimarlar aracılığıyla hizmet de veriyor.
Sabah Emlak


Geri Dön