Altın & Gümüş

Dünya Bankası'ndan altın ve dolar için ezber bozan açıklama geldi! Son dakika... 

Dünya Bankası'ndan altın ve dolar için ezber bozan açıkalama geldi. Son dakika haberine göre Dünya Bankası altın fiyatlarının hareketi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte ayrıntılar... Son zamanlarda altın fiyatları düşerken dolar yükselmeye başladı

Altın ve dolar piyasası Fed tarafından gelecek faiz kararı ile hareketli günler geçiriyor. Son zamanlarda altın fiyatları düşerken dolar yükselmeye başladı. Altın fiyatlarında düşün devam edeceğini düşünürken Dünya Bankası'ndan ezber bozan açıklama geldi.

ALTINDA DENGELER DEĞİŞECEK

Dünya Bankası'nın analistleri altın fiyatlarının 2023 yılında düşüşe geçeceğini söyledi. 2022 yılında ise altın fiyatlarının 2023 yılına girmeden sakince artması bekleniyor. 

Mynet'te yer alan habere göre; Dünya Bankası altın ile ilgili: "Altın fiyatlarının, 2023'te düşüş öncesi 2022 yılında mütevazı bir şekilde artması bekleniyor. AB ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki daha sıkı para politikasının ağırlığı Fed'in enflasyonist sorunları gidermek için agresif oran artışlarının altın fiyatlarını baskılaması bekleniyor.'' ifadelerine yer verdi.

Bu hikayede yanan altın oldu! Dolar şu sıralar son sürat yükselmeye devam ediyor!

Altın fiyatları hızla düşüyor! Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? 27 Nisan 2022 güncel altın fiyatları...