29 / 04 / 2024

Dünya markası Samsung’dan mikrodalga fırın! Samsung GE83X/AND mikrodalga fırın kaç TL?

Dünya markası Samsung’dan mikrodalga fırın! Samsung GE83X/AND mikrodalga fırın kaç TL?

Özellikle telefon, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik ürünlerle dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Samsung, şimdi de mikrodalga fırınla piyasalara oldukça iddialı bir giriş yaptı. GE83X/AND mikrodalga fırını görücüye çıkaran Samsung, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.



Gıda ürünlerini pratik bir şekilde ısıtmanıza yardımcı olan mikrodalga fırınlar ile eşit ısıya sahip lezzetli yemekleri kısa sürede hazırlayabilirsiniz. Yemek ısıtmanın haricinde, patlamış mısır ve haşlanmış mısır, patates cipsi ve hatta kahve hazırlamak ve süt köpürtmek için bile mikrodalga fırınları kullanabilirsiniz. 

Samsung mikrodalga fırın, hem lezzetli ve sağlıklı hem de kolay ve pratik bir şekilde gıda ürünlerinizi ısıtmaya yardımcı olarak mutfakta işinizi kolaylaştırır. Aynı zamanda, şık ve zarif tasarımı ile her mutfak tarzı konusunda güzel bir görsel oluşturur. 

Dünya markası Samsung’dan mikrodalga fırın! Samsung GE83X/AND mikrodalga fırın kaç TL?

 SAMSUNG GE83X/AND 23 LT MİKRODALGA FIRIN

Bu ürünün özelliklerine bakıldığında, bu model son teknoloji ile göz alıcı dizaynın birleştiği bir ürün olarak görülebilir. Birçok teknik özelliğin yanında tasarımı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Dış dizaynında lüks siyah ayna kullanımı görülüyor. Bu da mutfaktaki şık görünümü tamamlıyor. Tuş fonksiyonlu dokunmatik ekranı ile kullanım ve temizlik kolaylığı sağlıyor. Dokunmatik ekran dizaynıyla da basit ve kullanışlıdır. Eco Mod özelliği olan bu mikrodalga fırın, bekleme durumunda büyük enerji tasarrufu sağlıyor. Böylece, çevreyi ve bütçenizi korumayı başarıyor. Üçlü dağıtım sistemiyle birçok yiyeceğin her tarafının eşit biçimde ısınmasını sağlayarak dengeli bir yemek sunuyor. 

Dünya markası Samsung’dan mikrodalga fırın! Samsung GE83X/AND mikrodalga fırın kaç TL?

SAMSUNG GE83X/AND 23 LT MİKRODALGA FIRIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ 

  • Güç (W): 800

  • Izgara: Var

  • Derinlik (cm): 37.4

  • Yükseklik (cm): 27.5

  • Fırın Hacmi: 23

SAMSUNG GE83X/AND 23 LT MİKRODALGA FIRIN FİYATI

  • 3 bin 099 TL: PTT AVM/Smart Evim

  • 3 bin 106 TL: HepsiBurada/CarrefourSA

  • 3 bin 217 TL: PTT AVM/Yön AVM

  • 3 bin 299 TL: https://www.carrefoursa.com/

AYRINTILAR İÇİN: https://www.samsung.com/tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 3 Kasım 2023 tarihinde saat 05.50'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.42 Türk Lirası, Euro 30.19 Türk Lirası, altının gramı ise 1812 Türk Lirası değerindedir.

Daewoo Dw Nfc 55300 no frost kombi buzdolabının cazip fiyatını görenler resmen şoke olacak!

Altus AL 445 NIX bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Vestel 70U9600 70 inç 178 Ekran LED TV’de indirim fırsatı başladı! Stoklar tükenmeden yetişin!


Geri Dön