Yeni Projeler

Dünya Şehir Maltepe geliyor! Yeni proje! 

Dünya Şehir Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor. Projede 752 konut bulunuyor. Konutların fiyatları 3 milyon 700 bin TL'den başlıyor... jpg" />Dünya Şehir Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de 140 bin metrekarelik proje alanında hayata geçiriliyor

Dünya Şehir Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de 140 bin metrekarelik proje alanında hayata geçiriliyor. 

 

Dünya Şehir Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş imzasıyla yükselen proje, lokasyon üstünlüğü ve adalar manzaralı konut seçenekleriyle dikkat çekiyor. 

Peki Dünya Şehir Maltepe projesinde kaç konut var? Dünya Şehir Maltepe'de hangi konut tipleri yer alıyor? Projede yer alan konutların fiyatları kaç lira? İşte Dünya Şehir Maltepe projesiyle ilgili tüm ayrıntılar...

Yatay mimari anlayışıyla dizayn edilen ve Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe projesinde 752 konut ve 12 bin 45 metrekarelik ticari alan yer alıyor. 

Projenin arsa alanı 26 bin 145 metrekare, konut proje alanı ise 85 bin metrekare olarak belirlendi. 15 bin 500 metrekarelik peyzaj alanına yer verilen projenin tasarımında, modern mimari tasarım malzemeler, doğal malzemeler ile harmanlandı ve çağdaş bir duruş hedeflendi. 

Dünya Şehir Maltepe'de kreş alanı, cadde mağazaları, oyun alanları bulunuyor. Şehir hayatını tek lokasyonda bir araya getiren projede, 1+1'den 4+1'e değişen konut tipleri yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri brüt 68 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiyor. 

Dünya Şehir Maltepe fiyat 

Dünya Şehir Maltepe projesinde yer alan konutların fiyatları da belli oldu. Projede yer alan dairelerin fiyatları 3 milyon 700 bin TL'den başlıyor, 15 milyon TL'ye kadar yükseliyor.

Dünya Şehir Maltepe'de konut teslimlerinin Aralık 2024'te gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Web: https://www.dunyasehir.com.tr/dunya-sehir-maltepe

Tel: 444 0 877 

Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da!

Dünya Şehir Maltepe 12 soruda tüm detaylarıyla! 

Dünya Şehir Maltepe geliyor! Yeni proje! 

DünyaŞehir Kartal geliyor! Yeni proje!

DünyaŞehir Kartal fiyat!