Proje Güncel

Dünya Şehir Maltepe nerede? Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi!

Dünya Şehir Maltepe nerede sorusunun yanıtı ve  Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...Dünya Şehir Maltepe ismiyle yükselecek olan proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilecek

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dünya Şehir Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi yeni projesi için start verdi. Dünya Şehir Maltepe ismiyle yükselecek olan proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilecek.

Dünya Şehir Maltepe nerede sorusunun yanıtı ve  Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

Maliyeti 592 milyon 812 bin TL olarak açıklanan Dünya Şehir Maltepe projesinde 789 adet konut ve 45 adet ticari üniteye yer veriliyor. Dünya Şehir Maltepe projesi İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Atış Okulu Mahallesi, Kırbaçbayırı Mevki 17023/1 ve 17023/2 Ada/Parsel üzerinde hayata geçiriliyor.

Dünya Şehir Maltepe nerede sorusunun yanıtı ve Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Merakla beklenen Dünya Şehir Maltepe projesinin arsa alanı 26 bin 192 metrekare şeklinde belirlendi. Dünya Şehir Maltepe projesijnde A1 A2, B, C, D, E, F, G, H olmak üzere 8 bloğa yer verilecek. Söz konusu projede konut ve işyerlerinin dışında ayrıca açık yüzme havuzu, çocuk havuzu ve süs havuzuna da yer verilecek.

Maltepe Dünya Şehir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer verilecek. Yine verilen detaylara göre, söz konusu projede; 1 oda 1 salonlardan 134 adet, 2 oda 1 salonlardan 498 adet, 3 oda 1 salonlardan 135 adet olacak 4 oda 1 salonlarda 22 adet olmak üzere toplam 789 adet konut yer alacak.

Dünya Şehir Maltepe nerede sorusunun yanıtı ve  Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Dünya Şehir Maltepe nerede? 
Dünya Şehir Maltepe nerede sorusuna projesinin çevresinde konut, iş yerleri, fabrika, yol ve okul alanlarının yer aldığını söyleyebiliriz. Yine verilen bilgilere göre, proje alanına en yakın konut 20 metre, en yakın hastane ise 1,0 km mesafede yer alan Kartal Dr. Lütfi Kırda Şehir Hastanesi olarak belirtiliyor.

En yakın eğitim kurumunun 310 metre mesafeyle Esenkent Ortaokulu olduğu Dünya Şehir Maltepe projesi E-5 karayoluna 30 metre, Sabiha Gökçen Havalimanına 11 kilometre, Maltepe Park AVM'ye 100 metre mesafede bulunuyor. 

Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi 
Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi ile ilgili detaylı bilgiler 444 0 877 numaralı telefondan öğrenilebiliyor. 

Dünya Şehir Maltepe projesiyle 789 yeni konut geliyor!

Benesta Acıbadem satışta! Teslimler Nisan 2024’te yapılacak!

Lagomlife Villa projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Antteras Nev satışta! İstanbul Boğazı'na komşu 54 yeni konut geliyor! 


Web: https://www.dunyasehir.com.tr/