04 / 05 / 2024

Dünyaca ünlü isimden 'altın çok sert yükselecek' uyarısı geldi! Herkesin gözü bu haberde! Altın yatırımcıları dikkat!

Dünyaca ünlü isimden 'altın çok sert yükselecek' uyarısı geldi! Herkesin gözü bu haberde! Altın yatırımcıları dikkat!

Ons altın Fed'in faiz kararı sonrasında sınırlı hareket ederken, Dünyaca ünlü isimden ''Fed sonunda gözlerini kırpacak, altın yükselecek'' uyarısı geldi...



ÖNCE ALTIN YÜKSELECEK SONRA...

Altın ile ilgili son dakika gelişmeler yatırımcıların ilgi odağında olmaya devam ederken, Lin Asset Management Kurucusu Chen Lin, “Durgunluktan ne zaman çıkıyoruz? Sanırım, bir gün, Fed sonunda gözlerini kırpacak. ‘artık böyle sıkılaştıramayız’ diyecekler. İşte o zaman altın çok sert bir şekilde yükselecek. İşte o zaman resesyondan çıkmaya başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü isimden altın çok sert yükselecek uyarısı geldi! Herkesin gözü bu haberde! Altın yatırımcıları dikkat!

Altın fiyatlarının durgunluk sırasında iyi performans göstermemesi durgunluğuın sona erceğinin de bir göstergesi olarak nitelendiren  Chen Lin, şu yorumu yapıyor:

“Her durgunlukta, borsadaki her düşüşte, altın her zaman ondan ilk çıkandır. Altınla ilgilenmeyen yatırımcılar için bile, altın fiyatını izlemek, önümüzdeki birkaç hafta veya birkaç ay içinde piyasanın nerede olacağına dair bir yön verebilir. Önce altın yükselir, sonra ekonomi düzelir.”

Altın eriyor! Kimsenin gözünün yaşına bakmayan altından yeni hamle geldi! Son dakika altın fiyatları 28 Haziran 2022

Altın ve gümüş fiyatları için akıl almaz tahmin! Tek tek açıklandı! Bu rakamlar karşısında şok olacaksınız

'Gidin dolarınızı satın!' diyen İslam Memiş'ten yeni açıklama! Düzen bozuldu şimdi bunlar olacak...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön