30 / 04 / 2024

Dünyagöz'e ortak geliyor!

Dünyagöz'e ortak geliyor!

Sağlık sektöründe, 2016 yılında yeni hedeflerinin olduğunu belirten Eray Kapıcıoğlu, bunların ortaklık ve halka açılma olduğunu ifade etti. Kapıcıoğlu, “Avrupa’dan ve Japonya’dan ortaklık teklifleri var" dedi




Sağlık sektöründe, 2016 yılında yeni hedeflerinin olduğunu belirten Eray Kapıcıoğlu, bunların ortaklık ve halka açılma olduğunu ifade etti. Kapıcıoğlu, “Avrupa’dan ve Japonya’dan ortaklık teklifleri var. Görüşmelerimiz sürüyor. Ancak ortaklık oranında yüzde 30’un üzerine çıkmamayı düşünüyorum” dedi.

 
Döviz yükselirse frene basabiliriz

 

Eray Kapıcıoğlu, 2015 yılında 2’si yurt dışında olmak üzere toplam 10 hastane açtıklarını, bu hastanelere 350 milyon lira yatırım yaptıklarını söyledi. 2015’te Türkiye’de Çorlu, Sakarya, Sultanbeyli, Keçiören, Sincan, Bağcılar, Gaziantep, Konya’da, yurt dışında da Bakü ve Amsterdam’da Dünyagöz açıldı. 2016 yılında ise Avrupa’da da büyüyeceklerini ifade eden Kapıcıoğlu, “Yurt dışında Almanya, İngiltere ve Gürcistan’da bulunan 4 ayrı noktada hizmet veriyoruz. Avrupa’da 2 ülkede daha olmak istiyoruz. Londra ve Almanya’da başka şehirler için çalışmalarımız sürüyor. Türkiye’de ise Kayseri, Adana, İzmir, Malatya ve Bursa’da yeni hastaneler açacağız. Ancak 2016’da piyasa verilerini inceleyip yatırımlara karar vereceğiz. Döviz yükselmeye devam ederse, frene basabiliriz” diye konuştu.



Vatan




Geri Dön