04 / 05 / 2024

Dünyanın en büyük Bitcoin konferansına katılım yarı yarıya düştü

Dünyanın en büyük Bitcoin konferansına katılım yarı yarıya düştü

Geçen yıl 35.000 olan Bitcoin 2023 etkinliğine yaklaşık 15.000 katılımcı bekleniyor - muhtemelen "kripto kışı" olarak bilinen gerilemenin bir sonucu. ABD başkan adayı Robert F. Kennedy Jr. da planlanan konuşmacılar arasında yer alıyor.



Birçok çalışan uzaktan çalıştığından, kripto konferansları dijital varlık endüstrisinde çok büyük bir rol oynamaktadır; toplantılar tipik olarak çok önemli bir ağ oluşturma ve gerçek hayatta kişisel etkileşim kaynağı sağlar. Ancak geçen yıl bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin fiyatlarındaki düşüş, birçok firmanın seyahat ve pazarlama bütçelerini kısmasına neden oldu, bu nedenle kripto konferanslarına katılım azaldı.

CoinDesk'in geçen ay kendi Consensus 2023 etkinliğine de katılım 2022'de 20.000'den yaklaşık 15.000'e düştü.

Dünyanın en büyük Bitcoin konferansına katılım yarı yarıya düştü

BTC Inc. ve BTC Media, LLC (Bitcoin Magazine'in sahibi) tarafından Miami'de düzenlenen bu haftaki Bitcoin konferansında, "Boom to Bust: Wall Street & the FTX Aftermath", "The Great" gibi oturum adlarıyla 180'den fazla konuşma yer alacak. Sıralı Tartışma” ve “Bitcoin ile Çalışan Nükleer Enerji.”

Konferans web sitesinde bir pankartta "Bitcoin kışı Miami'de kızışıyor" yazıyor.

Bitcoin ( BTC ) fiyatı Kasım ayında yaklaşık 15.000 $'dan yaklaşık 28.000 $'a yükseldi, ancak 2021'in sonlarında ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 $'dan hala çok uzakta.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön