22 / 08 / 2024

Dünyanın en değerli emlak bölgelerinden... Vaniköy'de ormanın içine yapılan villa tepki topladı!

Dünyanın en değerli emlak bölgelerinden... Vaniköy'de ormanın içine yapılan villa tepki topladı!

Eski Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sosyal medya hesabından dünyanın en değerli emlak bölgelerinden biri Vaniköy'deki ormanın içine yapılan villaya tepki gösterdi. 



Eski Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sosyal medya hesabından Vaniköy'de ormanın içinde yükselen bir villanın fotoğrafını paylaştı. Türkmen, 'Bizim zamanımızda tek çivi çakılmasına izin vermedik boğaz ön görünüme. Şimdi orman kesip villa yapıyorlar!' diyerek tepki gösterdi.

Türkmen, belediye başkanlığı yaptığı dönemde kaçak yapılarla mücade ettiklerini açıklayarak şu anda yapılanların 'kaçak yapıları yıkıyoruz diyerek ters algı yaparken, aslında korkunç bir talana imza atılıyor.' diyerek açıkladı.

Türkmen, belediye başkanlığı yaptığı dönemde, kaçak yapılarla mücadele kapsamında yaptıkları bir çalışmayı şöyle anlattı ''Vaktiyle merhum bir Bakanımızın eşi tadilat yapacağım diye bizden izin istemişti, kat atıldığını fark edip durdurmuş, yıkmıştık yapıyı.'' dedi. Boğaz'ın ön görünümünün bozulmaması için tek çivi dahi çakılmasına izin vermediğini belirten Türkmen, şu anda ise ormanların kesilerek villa yapılmasına büüyk tepki gösterdi. İşte Hilmi Türkmen'in sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Hilmi Türkmen @hilmiturkmen34
Vaktiyle merhum bir Bakanımızın eşi tadilat yapacağım diye bizden izin istemişti, kat atıldığını fark edip durdurmuş, yıkmıştık yapıyı.

Bizim zamanımızda tek çivi çakılmasına izin vermedik boğaz ön görünüme. Şimdi orman kesip villa yapıyorlar!

Bu zirvedir, daha üstü yoktur, genel durumun vehametini siz düşünün.

Tüm kamuoyuna sesleniyorum; 
kaçak yapıları yıkıyoruz diyerek ters algı yaparken, aslında korkunç bir talana imza atılıyor İstanbul’da. En büyük örneği işte budur. 

Vaniköy’de, dünyanın en değerli emlak bölgelerinden birinde bu kadar cüretkar biçimde buna göz yumanlar, gözden biraz uzak yerlerde neler yapıyor, orasını da siz düşünün. Trol şebekelerinin, fondaş medyanın yalanlarına, sizi kandırmasına izin vermeyin.

VANİKÖY'DEKİ VİLLA İNŞAATINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Üsküdar Vaniköy'de ormanlık arazi içindeki inşaatla ilgili inceleme başlattı. 

İzinsiz inşai faaliyetlerin İBB Boğaziçi İmar Müdürlüğü yetki sahasında olduğu tespit edildi ve gerekli cezai işlemlerin yapılması için uyarı yazısı gönderildi.

İl Müdürü Maliki Ejder Batur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Üsküdar Vaniköy’de Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde birtakım izinsiz inşa faaliyetlerinin gerçekleştiği tespiti üzerine İl Müdürlüğümüzce inceleme başlatılmış olup, mezkur bölgenin İBB Boğaziçi İmar Müdürlüğü yetki sahası içerisinde olması nedeniyle gerekli cezai işlemlerin ivedilikle yapılması gerektiği konusunda uyarı yazısı ilgili kuruma iletilmiştir" ifadelerini kullandı.

 

Villa imarlı arsa alırken dikkat edilmesi gereken en önemli kriterler neler? 

Villa imarlı arsalar ihaleyle metrekaresi 2 bin TL'den satılıyor! Uzman isim yatırımcılara seslendi! Farkında değilsiniz

Geri Dön