01 / 10 / 2024

Dursun Özbek ve ekibi, 10 milyar TL’nin üzerinde gelir beklenen Florya projesini bu ay hayata geçirmeyi planlıyor! 

Dursun Özbek ve ekibi, 10 milyar TL’nin üzerinde gelir beklenen Florya projesini bu ay hayata geçirmeyi planlıyor! 

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve ekibi, merakla beklenen Florya projesini bu ay hayata geçirmeyi planlıyor. Buradan 10 milyar TL’nin üzerinde bir gelir beklenirken, söz konusu bu paranın 2.3 milyar TL’si ile bankalara olan borçlar kapatılacak.




Türk futbolunun dört büyüğü, ayağını yorganına göre uzatmayan yönetimlerin uygulamaları sebebiyle adeta bir borç batağına sürüklenmişti.

Sözcü Sporx’ta yer alan habere göre gelirleri giderlerini karşılaşamayan bu kulüpler arasında yer alan Galatasaray, 2019 yılının Aralık ayında 3 ayrı bankadan oluşan konsorsiyum ile 'borç yapılandırması' anlaşması imzalamıştı. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre bugün itibarıyla sarı-kırmızılıların 'Bankalar Birliği' adı verilen bu oluşuma 2.3 milyar Türk Lirası borcu bulunuyor.

Anlaşmadan ilk çıkan kulüp, 30 Eylül 2024 itibarıyla Trabzonspor olmuştu. Gözler şimdi de Galatasaray'a çevrildi.

Dursun Özbek ve ekibi, 10 milyar TL’nin üzerinde gelir beklenen Florya projesini bu ay hayata geçirmeyi planlıyor! 


DURSUN ÖZBEK AÇIKLAMIŞTI


Başkan Dursun Özbek, en önemli seçim vaatlerinden bir tanesini hayata geçirmek için geri sayıma geçti. Dursun Özbek konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada  "Florya önemli projelerimizden bir tanesi. Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmak için kullanacağız. Florya'nın bir şekilde imar edilmesi gerekli” ifadelerini kullanmış ve yetki istemişti.

Aktarılan bilgilere göre söz konusu bu yetkiyi sınırlı da olsa alan Dursun Özbek ve ekibi, Florya projesini bu ay hayata geçirmeyi planlıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, buradan 10 milyar Türk Lirası’nın üzerinde gelir bekliyor. Söz konusu bu paranın 2.3 milyar TL’si ile bankalara olan borçlar kapatılacak.

LEO RESİDENCE’TAN 1.3 MİLYAR TL GELİR ELDE EDİLDİ

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Eylül ayı Olağan Toplantısı geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda Aykutalp Derkan başkanlığında yapılan ve merakla beklenen toplantıya Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ikinci başkan Metin Öztürk ile yönetim ve pan kurulu üyeleri katılım göstermişti.  

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Eylül ayı Olağan Toplantısı'nda Galatasaray'ın gayrimenkulleri ile ilgili konuşmuş ve GS Leo Residence'tan 1.3 milyar TL gelir elde edildiğini söylemişti.
 

İnşaat sektörü 2024 yılından sonra büyüme trendine devam edecek!

Ev sahipleri dikkat! Öğrenciye ve bekara ev vermeyene 95 bin 529 TL ceza!

Murat Muratoğlu: Arabistan'da Kanal İstanbul yapılmadığı için dava açıyorlarmış! 


Geri Dön