03 / 05 / 2024

Duru Yapısal Malzemeleri Pazarlama Sanayi Limited Şirketi kuruldu!


Duru Yapısal Malzemeleri Pazarlama Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Duru tarafından kuruldu.



Duru Yapısal Malzemeleri Pazarlama Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Duru tarafından kuruldu.

Duru Yapısal Malzemeleri Pazarlama Sanayi Limited Şirketi konusu:
1 - Her Türlü Yapısal ,İnşaat, Endüstrisi İle İlgili İnşaat Makineleri, Ve Malzemeleri Almak, Satmak, İhracatını Ve İthalatını Yapmak, Kiraya Vermek, Kiralamak, Distribütörlük, Bayilik Almak, Vermek Ve Şubeler Açmak. Her Türlü Yabancı İş Makinesinin Ve Malzemelerinin İthalatı İle Yerli İnşaat Makinelerinin Ve Malzemelerinin İhracatını Yapmak.İmalatını Yapmak. 2 - Yapı Teknolojileri İle İlgili , Yurt İçinde Ve Yurt Dışında İhale Edilecek İnşaat Taahhüt İşleri Mesken, İş Hanı, Otel,Yol, Köprü, Baraj, Tünel, Gölet, Kanalizasyon, İçme Suyu, Sulama Tesisleri, Okul, Hastane, Ve Fabrika Binalarının İnşaatını Yapmak, Taşeronluk Mühendislik, Mimarlık, Kontrollük Hizmetleri Yapmak .Çelik İskele Ve Kalıp Sistemlerini Üretmek Projelendirmek Satışını Yapmak. 3 - Yün, Pamuk, İpek, Suni Ve Sentetik Elyaf Ve Benzeri Maddelerden Mamul Tekstil Ürünlerinin Alımı, Satımı, İmalatı, İthalatı Ve İhracatını Yapmak, Her Türlü Tekstil Ve Konfeksiyon Sanayisinde Kullanılan Makine, Cihaz, Alet, Edevat, Yedek Parça Ve Aksesuarları İle Sarf Malzemelerinin Üretimini, Alımını, Satımını, İthalatını, İhracatını Ve Pazarlamasını Yapmak.


Geri Dön