02 / 05 / 2024

Düşük maliyetle yüksek verim Vestfrost sizi bekliyor! 20 Ocak fiyat listesi

Düşük maliyetle yüksek verim Vestfrost sizi bekliyor! 20 Ocak fiyat listesi

Fiyat performans ürünü olan Vestfrost bulaşık makinesi yükselen ekonomik koşullardan dolayı çok tutuluyor. Hepsi burada ekonomik koşullara uygun size sunduğu Vestfrost bulaşık makinesi için acele edin. Peki Vestfrost BM 3010  buzdolabı ne kadar?



Vestfrost, profesyonel pazar için yenilikçi ve verimli buzdolapları ve dondurucuların küresel bir geliştiricisi ve üreticisidir. 

A/S Vestfrost, 1963 yılında Danimarka'nın Esbjerg kentinde tek bir vizyonla kuruldu: Dünyanın en iyi buzdolaplarını ve dondurucularını oluşturmak  18 milyon adedi aşan satışlarla yarım asırdır dünya çapında tanınırlık kazanmasının ardından hedef aynı kalırken, iş modelimiz keskinleştirildi.

Yaklaşımımız, her bir müşterimiz ve onların müşterileri için en düşük işletme maliyetleriyle doğru çözümü sunarak sürekli olarak paranın karşılığını en yüksek şekilde sağlamaktır. Vestfrost Solutions, sizinle yakın işbirliği içinde yenilikçi fikirleri verimli buzdolaplarına ve donduruculara dönüştürebilir. Tercih ettiğiniz ortak olmayı bu şekilde tanımlıyoruz.

Düşük maliyetle yüksek verim Vestfrost sizi bekliyor! 20 Ocak fiyat listesi
 Sessiz çalışmasıyla insanaları mutlu eden Vestfrost VF BM 3010 E 3 Programlı Bulaşık Makinesi istediğini her saatte, gürültü sorunu yaşamadan mutfak malzemelerenizi temizleyebilmenize yardımcı olur. Ses derecesini en minmuma indiren gövde dizaynı gürültünün dışarıya çıkmasına mani olmaya yardım ederken aynı anda dış etkenlere karşı muhafazalı bir yapı da oluşturur.  Vestfrost 3 programlı bulaşık makinesinin kapak sistemi yavaşça açılıp kapatılabilmeye uygun halde geliştirildiği için sert açılışları  ve kapanışların önüne geçerek daha konforlu bir kullanım sunar. Alternatif yıkama modlarına sahip Vestfrost VF BM 3010 3 Programlı Bulaşık  Makinesi aracılığı ile tabak ve bardaklardaki kir miktarını göz önünde bulundurarak makinenizi verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. cihazın yüksek depolama kapasitesi tüm mutfak gereçlerini tek seferde yıkayarak vakitten ve enerjiden tasarruf edebilmeye de katkı sağlar.

 


Geri Dön