30 / 04 / 2024

Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin inşaatı devam ediyor!

Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin inşaatı devam ediyor!

Dışişleri eski Bakanı Yaşar Yakış ve Cüneyt Yemenici, yapımı devam eden işletme fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu. Yakış ve beraberindeki heyete, inşaatı yürüten müteahhit firma yetkilileri bilgi verdi...




Dışişleri eski Bakanı Yaşar Yakış ve Cüneyt Yemenici, yapımı devam eden işletme fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu.


Akçakoca TSO’ya yaptığı ziyaretin ardından Doğancılar yerleşkesinde bulunan inşaat sahasına giden Yakış, yetkililerden bilgi aldı. AK Parti Akçakoca Belediye Başkan adayı Cüneyt Yemenici’nin seçim kampanyasına destek vermek için Akçakoca'ya gelen Dışişleri eski Bakanı Yaşar Yakış, Akçakoca TSO ziyaretinin ardından yapımına bir süre önce başlanan Akçakoca İşletme fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu. Düzce Üniversitesi Doğancılar yerleşkesinde bulunan inşaat sahasına Yakış’la birlikte AK Parti Akçakoca Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yemenici, AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı İbrahim Bilgin, Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Pazvant ve diğer yetkililer katıldı. Fakülte inşaatının  hangi aşamada olduğunu tespit için Akçakoca yerleşkesine giderek yerinde incelemelerde bulunan Yakış ve beraberindeki heyete, inşaatı yürüten müteahhit firma yetkilileri bilgi verdi.



Milliyet


Geri Dön