27 / 04 / 2024

Dwayne Johnson, Beverly Park’tan 27.8 milyon dolara malikane aldı!

Dwayne Johnson, Beverly Park’tan 27.8 milyon dolara malikane aldı!

'Hızlı ve Öfkeli', 'Sahil Güvenlik' ve 'Jumanji' gibi yapımların yıldızı, 'The Rock' lakaplı Amerikalı oyuncu, yapımcı, eski profesyonel güreşçi ve eski Amerikan futbolu oyuncusu olan Dwayne Johnson, yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı.



'Hızlı ve Öfkeli', 'Sahil Güvenlik' ve 'Jumanji' gibi yapımların yıldızı, 'The Rock' lakaplı Amerikalı oyuncu, yapımcı, eski profesyonel güreşçi ve eski Amerikan futbolu oyuncusu olan Dwayne Johnson, yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Johnson, Paul Reiser’in Beverly Park’ta bulunan lüks malikanesini satın aldı. 

Dwayne Johnson, Dünyanın en çok kazanan aktörlerinden ve bu ünvanı da bulunuyor. Milliyet'te yer alan habere göre; Dwayne Johnson, komedyen Paul Reiser’in Beverly Park’ta yer alan lüks malikanesini Nisan'ın başlarında satın aldı. 48 yaşında olan Amerika'nın ünkü aktörünün yeni evinin 6 yatak odası ve 12 banyosu mevcut. 

Denzel Washington, Eddie Murphy, Sofía Vergara, Sylvester Stallone ve Rod Stewart gibi ünlü isimler de böylece Dwayne Johnson'ın komşusu oldu.

Dwayne Johnson, Beverly Park’tan 27.8 milyon dolara malikane aldı!

EVİN İÇİNDE YOK YOK 

14 bin metrekare büyüklükte bir alanda konumlanan lüks malikanede; tenis kortu, açık hava havuzu ve spa, kapalı havuz, büyük bir spor salonu, kayıt stüdyosu olan bir müzik odası, sinema salonu gibi her türlü alan bulunuyor. Malikane de bir asansör de mevcut. 

Dwayne Johnson, 27,8 milyon dolar bedelle satın aldığı (yaklaşık 231 milyon TL) yeni evinde, 2019'da dünya evine girdiği eşi Lauren Hashian ve kızları Tiana Gia-Jasmine ile yaşıyor.

Dwayne Johnson, Beverly Park’tan 27.8 milyon dolara malikane aldı!

ÇİFTLİĞİNİ SATIŞA ÇIKARDI 

Diğer yandan ünlü aktör Johnson, geçtiğimiz aylarda da 2019'da 9 milyon dolar bedelle satın aldığı geniş arazide konumlanan havuzlu çiftlik evini 7.5 milyon dolara satışa sunmuştu.

Ellen DeGeneres Beverly Hills'teki malikanesini 47 milyon dolara sattı!


Geri Dön