29 / 04 / 2024

DYO'dan Sevgililer Günü için Aşkın Meydana Çıksın uygulaması!

 DYO'dan Sevgililer Günü için Aşkın Meydana Çıksın uygulaması!

Dyo’nun Sevgililer Günü’ne özel olarak başlattığı, “Aşkın Meydana Çıksın” uygulaması ile hem sevgilinize yazdığınız özel bir mesajla aşkınızı gösterin, hem de sürpriz hediyeler kazanın.




Dyo, 14 Şubat Sevgililer Günü için başlattığı Facebook uygulaması ile sevginizi dile getirme ve sürpriz hediyeler kazanma şansı sunuyor. 28 Şubat 2013 tarihine kadar devam edecek olan Aşkın Meydana Çıksın uygulamasında, katılımcılar sevdiklerine kalplerinden dökülen cümleleri, dünyanın en güzel meydanlarında dile getirme imkânı buluyor.



Uygulama ile dileyen herkes Paris’ten Moskova’ya, İzmir’den Roma’ya, Londra’dan İstanbul’a dünyanın 6 farklı şehrinde dijital olarak yer alan billboardlardan birine mesajını yazarak, sevgisini gösterme şansı yakalıyor. Katılımcılar ayrıca mesajları ile birlikte fotoğraflarını da yükleyebiliyor.



Yarışma bitiminde, jürinin en çok beğendiği 21 mesajın sahibi; başarı derecelerine göre 1 digital fotoğraf makinesi, 5 MP3 çalar ve 15 Sihirli Kupa hediyelerinden birini kazacak. Dyo’nun ödüllü Facebook yarışmasına katılmak için; www.facebook.com/dyo adresini ziyaret etmek yeterli.


Geri Dön