27 / 04 / 2024

Dyonun Babalar Günü fotoğraf yarışması sonuçlandı!

Dyonun Babalar Günü fotoğraf yarışması sonuçlandı!

Dyonun bu yıl ikincisini düzenlediği Babalar Günü fotoğraf yarışmasının birincileri belli oldu. Yarışmanın kazananları, Çeşme Altınyunus Otelde tatilden, LCD TVye kadar pek çok ödülün sahibi oldular



Dyonun bu yıl ikincisini düzenlediği Babalar Günü fotoğraf yarışmasının birincileri belli oldu. Dyolog üyesi babaların, çocukları ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını gönderdiği yarışmanın kazananları, Çeşme Altınyunus Otelde tatilden, LCD TVye kadar pek çok ödülün sahibi oldular. Tüm Dyolog üyesi ustaların ve tezgahtarların katılabildiği yarışmaya ilgi büyüktü.

Dyonun boyacı ustalarını ve sektörde çalışan tezgahtarlarıbuluşturduğu Bağlılık Programı Dyolog üyelerine yönelik düzenlediği fotoğraf yarışmasının ikincisi, geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Dyologa üye usta ve tezgahtarlar, çocukları ile birlikte çektirdikleri fotoğrafları göndererek yarışmaya katıldılar. Baba-çocuk ilişkisini anlatan yüzlerce fotoğraf, 5 kişiden oluşan uzman jüri tarafından değerlendirildi ve yarışma sonunda toplam 25 fotoğraf ödüllendirildi.

Dereceye giren fotoğrafların sahipleri, Altınyunus Resort & Thermal Hotelde aileleri ile birlikte 5 gece 6 gün tatil, LCD TV, netbook ve dijital fotoğraf makinesi kazandılar.

Çeşme Altınyunus Resort & Thermal Hotelde tatile hak kazanan 5 talihli, aileleri ile birlikte 24 - 29 Temmuz tarihleri arasında tatillerini yaptılar. Diğer ödüller ise Ağustos ayı içerisinde kazananlara gönderilecek. Ödül kazanan yarışmacılar ve fotoğrafları, www.dyolog.com.tr ve www.dyo.com.tr web sitesinde görülebilir.


Geri Dön