29 / 04 / 2024

E-Ticaretin Yeni Yüzyılı için İstanbul'da buluşuluyor! 6-7-8 Haziran tarihi kaçırma!

E-Ticaretin Yeni Yüzyılı için İstanbul'da buluşuluyor! 6-7-8 Haziran tarihi kaçırma!

Dünya E-Ticaret Forumu olarak adlandırılan WORLD ECOMMERCE FORUM, e-ticaret dünyasının devlerini bir kez daha bir araya getirmeye hazırlanıyor! Bu özel  etkinlikte, 41 ülkeden 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırlanacak.



WORLDEF Başkanı Ömer Nart, İstanbul'un ev sahipliği yapacağı Avrupa'nın en büyük e-ticaret etkinliğiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Nart’ın WORLD ECOMMERCE FORUM ile yaptığı açıklamaların detayı haberimizde…

Forumda “E-Ticaretin Yeni Yüzyılı" teması işlenecek ve 500'den fazla konuşmacıyla birlikte 400’den fazla firma standı etkinliğe dahil olacak. Forum, B2B iş birliğine ev sahipliği yapacak olup 300 milyar dolarlık e-ticaret hacmi olan marka ve programları bir araya getirecek. Türkiye'de oluşacak olan iş hacminin ise 2 milyar dolar olması tahmin ediliyor.

Etkinlik sıra dışı bir konseptle geliyor

Nart, sektör ortaklarının bir araya gelerek e-ticaret ekosistemindeki karşılaşılan sorunlara değinecek olan bu forumla ilgili şunları söyledi: “Sektörün geleceğini temel alarak uygun adımlarla harekete geçiyor ve görevlerimizi yerine getiriyoruz. Ekosistem konusuna kapsamlı bir şekilde değinerek her boyutu ele alınacak. Ayrıca bu konuyla ilgili cevaplanmayan hiçbir soru kalmayacak. Evrensel nitelikte olan WORLD ECOMMERCE FORUM’a ekosistemde yer alan ticaretle ilgilenen neredeyse herkes katılım sağlayabilecek. Dünya markaları, pazaryeri satıcıları, yatırımcılar ve üreticiler gibi ekosistemin her dalında yer edinen paydaşlar bir araya gelecek. Yurt içinde ve yurt dışında e-ticaret markalarının büyümelerine olanak sağlayan benzersiz bir etkinlik konsepti olacağını düşünüyorum”


Geri Dön