28 / 04 / 2024

Eastanbul Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Eastanbul Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret Anonim Şirketi Vali Mehmet Türkoğlu, S. Ali Elamej ve A. I. Almashıkhı ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.




Eastanbul Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Vali Mehmet Türkoğlu, S. Ali Elamej ve A. I. Almashıkhı ortaklığında kuruldu.


Eastanbul Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A- MÜHENDISLIK 1-Sirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiligi ve ilgili resmi kurumlardan her türlü insaat ve iskan ruhsat islemleri yapmak. Çizmis oldugu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dısı proje yarısmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dısından almıs oldugu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya baska bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrannelri mühendisliginin yapılabilecegi isler ve lisanslı harita ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Eastanbul Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret Anonim Şirketi Adres; Oruçreis Mah.Vadi Cad. N.108/252 Esenler 


Geri Dön