01 / 05 / 2024

Easygocarrental'da 6 aylık kiralamalarda yüzde 50'ye varan fiyat avantajı! İşte fiyat listesi 12 Ekim 2022!

Easygocarrental'da 6 aylık kiralamalarda yüzde 50'ye varan fiyat avantajı! İşte fiyat listesi 12 Ekim 2022!

Minimum 1 ay ile 12 aylık süreci kapsayacak şekilde araç kiralama hizmeti veren Easygocarrental'da 6 aylık kiralamalarda avantajlı fırsatlar sunuluyor. Peki Easygocarrental'da 6 aylık kiralamalar için ne kadar ödenmesi gerekiyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...



EasyGo Car Rental, minimum 1 ay ile 12 aylık süreci kapsayacak şekilde araç kiralama hizmeti veriyor. Söz konusu bu hizmet ile kiralayan bireysel ve kurumsal tüm müşterilerimize büyük bir fiyat avantajı da sunuluyor.

EasyGo Car Rental tarafından sunulan aylık araç kiralama hizmetimizden hem kurumsal hem de bireysel müşteriler faydalanabiliyor. İhtiyaçlara göre belirlenecek olan kiralama sürenin yanı sıra araç marka ve modelini de kiralayacak kişi belirliyor. 1 aydan 12 aya kadar tüm bireysel ve kurumsal araç kiralama ihtiyaçlarının karşılanacağı EasyGo Car Rental, günlük araç kiralama maliyetine göre minimum yüzde 30 fiyat avantajı sağlıyor. Ayrıca yine verilen detaylara göre, kiralama süreleri ve kiralanan araca göre bu fiyat avantajı yüzde 50’ye de ulaşabiliyor.

Easygocarrental da 6 aylık kiralamalarda yüzde 50 ye varan fiyat avantajı! İşte fiyat listesi 12 Ekim 2022!

KİRALADIĞINIZ ARAÇ ADRESİNİZE GELİYOR

EasyGO Car Rental’de İstanbul ili genelinde araç kiralama ihtiyacınıza göre aylık olarak kiralayabilir, aylık araç kiralama sözleşmenizi ister tek bir aylık isterseniz 12 aylık olarak da gerçekleştirebiliyorsunuz.

İstanbul’un hangi semtinde olursanız olun kiraladığınız araç, ücretsiz olarak adresinize geliyor. EasyGO Car Rental'in ücretsiz araç transfer hizmetinden faydalanmanız için aylık ya da uzun dönem kiralama müşterisi olmanız yeterli.

Aylık olarak bir aracın kiralama maliyeti kısa dönem veya günübirlik araç kiralamaya nazaran çok daha büyük fiyat avantajı sunuyor. Özellikle aylık sözleşme tutarını güne vurduğunuzda bu fiyat avantajının bazı araç modellerinde yüzde 50'lere kadar çıkıyor.


Geri Dön