03 / 05 / 2024

Eclipse Maslak yatay ofislerine ilgi yoğun!

 Eclipse Maslak yatay ofislerine ilgi yoğun!

Avrupa Konutları markalı projeleriyle öne çıkan Artaş Grubu, Maslak'ta hayata geçirdiği Eclipse Maslak projesine yatırımcının ilgisinin yoğun olduğu belirtildi. Eclipse Maslak Business markalı yatay ofis bloklarının da yoğun taleple karşılaştığı kaydedil



Avrupa Konutları markalı projeleriyle öne çıkan Artaş Grubu, Maslak'ta hayata geçirdiği Eclipse Maslak projesine yatırımcının ilgisinin yoğun olduğu belirtildi. 550 konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan ı projede dairelerin yüzde 60'ı sahiplerini buldu. Projenin Eclipse Maslak Business markalı yatay ofis bloklarının da yoğun  taleple karşılaştığı kaydedildi. 


128 metrekare ile 1.500 metrekare aral sında değişen ofislerin ortalama metrekare fiyatları 7 bin liradan başlıyor. 1 +1,2+1, 1 3+1 ve 4+1 seçeneklerindeki konut kulel lerinde ise fiyat başlangıçları 350 bin lira ı olarak veriliyor. Evlerin ve ofislerin Ağus1 tos 2014'te teslim edileceği kaydediliyor. 


Bloklar 30'ar katlı Konutların 30'ar katlı iki kulede konumlandınldığı projede 600 araçlık otopark alanına ek olarak ofis alanlarının önünde oluşturulan araç bekleme bölümü de firmaların personel servisleri için büyük kolaylık sağlıyor. Akıllı bina alt yapısına sahip olan Eclipse Maslak Busines, yüksek teknolojik donanımıyla, 7/24 güvenliğiyle 'Az katta çok iş' slagonuyla yükseliyor. 



Bugün Gazetesi 


Geri Dön