01 / 05 / 2024

Eclipse'te ofislerin metrekaresi 3 bin 200 liradan başlıyor!

Eclipse'te ofislerin metrekaresi 3 bin 200 liradan başlıyor!

Artaş İnşaat Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak projesindeki ofisleri satışa çıkardı. Yatay ofislerin bulunduğu projedeki ofisler metrekaresi 3 bin 200 liradan hemen teslim ediliyor.



Artaş İnşaat, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak projesinde yer alan ve çeşitli büyüklüklere sahip olan ofisleri satışa çıkardı. Az katlı binalarda konumlanan ofisler metrekaresi 3 bin 200 liradan hemen teslim ediliyor.


Artaş İnşaat, İstanbul'un iş merkezi olarak nitelendirilen Maslak'ta hayata geçirdiği Eclipse Maslak projesindeki ofisleri metrekaresi 3 bin 200 liradan satışa çıkardı. Eclipse Maslak'm konut bloğunda hemen teslim dairelerin satışı devam ederken, Eclipse Maslak Business'ta yer alan çeşitli büyüklüklerdeki ofisler de hemen teslim seçeneğiyle satılıyor. 


Proje, özellikle teslim sonrası hizmetleri, yüksek prim oranları ve erken teslim süreleriyle dikkat çekiyor. Avrupa Konutları, erken teslim geleneğini Maslak'taki projesinde de sürdürüyor. Maslak'ta Avrupa Konutları markalı ilk proje olan Eclipse Maslak'm konut kuleleri ve yatay ofislerinde anahtar teslimleri de aynı anda yapılıyor. 


Yüzde 51'i satıldı 


Konutların büyük kısmının satışının tamamlandığı Eclipse Maslak'ta 1+0'dan 4+1'e kadar uzanan daire seçenekleri, 396 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. 135 metrekare ile 1500 metrekare aralığında değişen ofislerin ise yüzde 51'i sahiplerini buldu. Ofislerin metrekare satış fiyatı ise 3 bin 200 dolardan başlıyor. Eclipse Maslak Business'taki ofisleri metrekaresini 20 dolardan kiralamak da mümkün. 


Ofiste akılcı çözüm 


Konutların 30'ar katlı iki kulede konumlandırıldığı projede, ofis alanları yatay bir düzlemde, en geniş kullanım alanını sunma ve iş hayatını kolaylaştırıcı şekilde donatılarla tasarlandı. Yatay bir tasarıma sahip ofis blokları, şirketlerin dikey bir yapılanmanın aksine yatay bir düzlemde konumlanmasına olanak sağlıyor. Bu şekilde şirket içi enerji tasarrufu sağlanırken fonksiyonel, kolay ve ulaşılabilir bir ortam kuruluyor. 


600 araçlık otopark 


İş ve finans dünyasının kalbi Maslak'm en büyük sorunları arasında yer alan otopark sorununa ve araç bekleme alanlarının darlığına da Eclipse Maslak'ta çözüm getiriliyor. Projenin 600 araçlık otopark alanına ek olarak ofis alanlarının önünde oluşturulan araç bekleme bölümü de firmaların personel servisleri için büyük kolaylık sağlıyor. Akıllı bina altyapısına sahip olan Eclipse Maslak Business, yüksek teknolojik donanımıyla, 7/24 güvenliğiyle 'az katta çok iş' imkanı sağlıyor. 


Milliyet


Geri Dön