29 / 04 / 2024

ECR Medikal İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!


ECR Medikal İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Sadi Sarıoğlu tarafından kuruldu.



ECR Medikal İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Sadi Sarıoğlu tarafından kuruldu.

ECR Medikal İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Şirketi konusu:
1- Gıda ticareti işi ile iştigal ederek her türlü gıdaların üretim, imalat, satış pazarlama iş ve işlemlerini gerek yurt içi ve gerekse yurt dışından temin ile yapmak. Gıda satış ve sunum hizmetlerinin verildiği kafeteryalar lokantalar ve buna benzer işyerleri kurmak, açmak ve işletmek. Her türlü sebze ve meyve üretimi ile alakalı çalışmalar yapmak 2- Medikal ürünler ile alakalı dahili ve harici ticaret yapmak. Gerektiğinde medikal ürünlerin imalatını ve gerekse yurt içi ve yurt dışından temin ile pazarlamasını yaparak gerekli satış mağazalarını açmak ve işletmek. 3- İnşaat alanında faaliyetlerde bulunarak kat karşılığı inşaatlar, yollar, barajlar, fabrika ve ticarethane inşaatları yapmak, Kamu ve Özel sektör ihalelerine girerek ihaleleri almak ve yapmak ve gerektiğinde yaptırmak. Şirket gerekli görüldüğünde Kamu ihalelerine girerek Kamu binaları yapmak. Çevre düzenlemesi, peysaj ve buna benzer inşaat ve düzenleme işlerini yapmak, yaptırmak, her türlü badana boya ve tadilat iş ve işlemlerini yapmak. 4-Sirket amacını gerçeklestirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiraya verebilir, kiralayabilir, bunlar üzerinde ayni ve sahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, verebilir, ve ipotekleri fek edebilir. Sirket gayrimenkuller üzerinde irtifak, intiba sükna gayrimenkul mükellefiyeti, kar irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir. Her türlü kara hava ve deniz araçlarını alabilir ve satabilir. Gerektiginde sube is yerleri açmak ve isletmek. Sirket yukarıda yazılı olanlar dısında yararlı ve gerekli görülecek is ve islemlere Yönetim kurulunun teklifi ve Genel Kurulun verecegi karar ile girebilir...

Adres: Mimar Sinan Mah. Şemsipaşa Cad. Çifte Konaklar Apt. No: 13/1/3 ÜSKÜDAR


Geri Dön