28 / 04 / 2024

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 



Edelstaal Group ve Orka Hotels, Türkiye’de turizm yatırımlarına devam ediyor. Edelstaal Group, Fethiye’de bölgenin en büyük tema parkını inşa ediyor.

Akşam Gazetesi'nde yer alan haberde, turizm, inşaat, gayrimenkul ve sanayi alanlarında yatırımları bulunan Hollanda merkezli Edelstaal Group, turizm sektöründe Orka markasıyla büyümeye devam ediyor. Edelstaal Group, İngiliz ortakları J & S Leisures ile geçen yıl Fethiye’de yatırımına başladığı bölgenin en büyük tema parkını inşa ediyor.

Dev tema parkın açılışı ağustosta 

Edelstaal Group ve Orka Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları, 33 bin metrekare alan üzerinde kurulan Tema Park’ta eğlence aktivitelerinin yanı sıra AVM, restoranlar sokağı, 150 villa ve bir de otel olacağını belirtti. Açılış için gün saydıklarını belirten Torunoğulları, projenin yatırım maliyetinin ise 35 milyon euroyu bulduğunu söyledi. Torunoğulları tema parkın açılış tarihiyle ilgili şunları söyledi:
Water World Tema Parkı’nın açılışını ağustos ayında  yapmayı planlıyoruz. İngilizlerle yapılan bu yatırım Türkiye’ye olan güvenin en önemli göstergesidir. Biz Torunoğulları Ailesi olarak yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Ekonomimize sonuna kadar güveniyoruz. 


Geri Dön