29 / 04 / 2024

Edirne Hotel Palace turizme açıldı!

Edirne Hotel Palace turizme açıldı!

Tarihi ve kültür yapısıyla yerli ve yabancı  turistlerin ilgisini çeken Edirne 'de Hotel Palace'nin açılışını Edirne Belediye  Başkanı Hamdi Sedefçi yaptı...



Tarihi ve kültür yapısıyla yerli ve yabancı  turistlerin ilgisini çeken Edirne 'de Hotel Palace törenle açıldı. Sabuni Mahallesi Vavlı Cami Sokak 'taki otelin açılışını Edirne Belediye  Başkanı Hamdi Sedefçi, AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, CHP  Edirne Milletvekili Recep Gürkan, Otel sahibi Adnan Yavuz yaptı.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, otelin açılışında yaptığı  konuşmada, hizmete açılan otelin Edirne 'de konaklama ihtiyacının çözülmesine  katkıda bulunacağını söyledi.

Edirne 'ye bu tür yapıların çoğalması gerektiğini ifade eden Sedefçi,  'Biz belediye olarak her türlü katkıyı, yardımı yapmaya hazırız' dedi. Sedefçi,  yatırımı yapan işletme sahibini kutladı. Otel sahibi Adnan Yavuz ise 35 lüks odaya sahip otelin 73 yatak  kapasiteli olduğunu ifade etti. Otelde en kaliteli malzemelerin kullanıldığını  ifade eden Yavuz, Edirne 'ye gelen misafirleri mutlu etmek için yola çıktıklarını  belirtti. Yavuz, böyle bir oteli açtıktan sonra Edirne 'de otel ihtiyacının çok  fazla olduğunu anladığını kaydetti. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ETB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı  ise Edirne 'nin en büyük eksikliğinin giderilmesine katkıda bulunacak otelin çok  güzel olduğunu bildirdi.

Yardımcı, Edirne 'de 3 büyük otelinde yapımının devam ettiğini, bunlarında  hizmete girmesiyle Edirne 'ye gelen yerli ve yabancı turistlerin kalacağı yer  sorununun kısmende çözülmüş olacağını sözlerine ekledi.
               
AA


Geri Dön