27 / 04 / 2024

Edonia Garden Pendik'in kaba inşaatı bitti!

Edonia Garden Pendik'in kaba inşaatı bitti!

Kar Yapı'nın hayata geçirdiği Edonia Garden projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projede daire teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.



Kar Yapı'nın yap-sat olarak inşa ettiği Edonia Garden projesinin kaba inşaatı bitti. Pendik'te hayata geçirilen projede daire teslimlerinin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Toplam 388 adet konut ve 12 adet ticari üniteden oluşan proje 10'ar katlı 4 blok olarak tasarlandı.  Edonia Garden'da daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Edonia Garden Pendik'in sosyal donatı alanları arasında açık havuz, fitness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafeterya, süs havuzları bulunuyor. Projede,  iki katlı otopark ve her daireye özel bir araçlık alan imkanı sunuluyor.

Merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çeken Edonia Garden,  Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 1,5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 3 km ve hızlı feribota ise 7 km uzaklıkta konumlanıyor. endik Hızlı Tren Garı ile Pendik Devlet Hastanesi’ne yakın mesafede bulunuyor. 

Projeyi 120 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiklerini söyleyen Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, "Edonia Garden'da blokların kabası bitti ve inşaatı hızla devam ediyor. Bir yıl sonunda teslim etmeyi planlıyoruz. İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Pendik Kurtköy'de hayata geçirdiğimiz ilk konut projemiz Edonia Garden bizim prestij projemiz. Yap-sat şeklinde inşa ettiğimiz ve 388 konut ile 12 ticari ünite olarak planladığımız Edonia Garden'ı, uygun şartlarda satışa sunmaya devam ediyoruz. Projemizde daire fiyatları ise peşin ödemede 249 bin liradan başlıyor ve 36 ay sıfır faiz fırsatıyla satışa sunuluyor." açıklamasında bulundu.

 

www.edoniagarden.com


Geri Dön