02 / 05 / 2024

Edremit Küçükkuyu Port vaziyet planı!

Edremit Küçükkuyu Port vaziyet planı!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Küçükkuyu Port

Edremit Küçükkuyu Port vaziyet planı haberimizde yer almaktadır. Çanakkale Ayvacık Küçükkuyu Bölgesi'nde konumlandırılan projede konut teslimleri hemen yapılıyor ve projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor...



Toplam 204 adet daireye yer verilen  Küçükkuyu Port  Projesi, Çanakkale Ayvacık Bölgesi Adatepe Köyü'nde inşa edildi. Proje  Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa  Ortaklığı'nın imzasını taşıyor.


Edremit Küçükkuyu Port vaziyet planı görseline geçmeden önce Edremit Küçükkuyu Port fiyat listesi bilgilerinden bahsedelim. Küçükkuyu Port satılık daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor ve 399 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Küçükkuyu Port Evleri İzmir, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri ile 3 katlı 17 bloktan oluşuyor. Projedeki konutların büyüklükleri 82 metrekare ile 182 metrekare arasında değişiyor.


Edremit Küçükkuyu Port Evleri ödeme


Banka kredisi kullanılabilen projede firma bünyesinde 20 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor. Projede, yüzme havuzu, oyun alanları, spor alanları gibi alanlar bulunuyor.


Edremit Küçükkuyu Port adres: Adatepe Köyü, Beybağlar Mevkii, Akgün Albayrak Cad. No:62 Küçükkuyu, Ayvacık - Çanakkale


Edremit Küçükkuyu Port vaziyet planı


Edremit Küçükkuyu Port vaziyet planı!


Edremit Küçükkuyu Port vaziyet planı görselini projenin www.kucukkuyuport.com web adresinden ayrıntılı olarak görebilirsiniz.


Küçükkuyu Port satış ofisi

Telefon: (0286) 752 68 68


Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön