29 / 04 / 2024

Edremit Küçükkuyu Port fiyat listesi!

Edremit Küçükkuyu Port fiyat listesi!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Küçükkuyu Port

Edremit Küçükkuyu Port fiyat listesi 'ne göre dairelerin fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Edremit Küçükkuyu Port projesinde firma bünyesinde sunulan 20 aya kadar taksitlendirme imkanı ile daire alınabiliyor...




3 katlı olarak tasarlanan 17 blok olarak inşa edilen  Küçükkuyu Port  projesi  Ayvacık- Çanakkale'de yer alıyor. Edremit Küçükkuyu Port 'ta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor. 



Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa ortaklığı ile hayata geçirilen Edremit Küçükkuyu Port projesinde satış süreci banka kredisine uygun olarak devam ediyor. Edremit Küçükkuyu Port fiyat listesi dahilinde projenin en düşük  fiyatı  275 bin TL'den başlıyor. 


 Edremit Küçükkuyu Port fiyat listesi!


Edremit Küçükkuyu Port projesinde 204 adet daire mevcut durumda. Banka kredisi kullanılarak daire alınabilen Edremit Küçükkuyu Port fiyat listesi şöyle: 


Edremit Küçükkuyu Port fiyat listesi: 


2 oda 1 salon tipindeki daireler 275 bin TL'den, 

3 oda 1 salon tipindeki daireler 379 bin TL'den,

4 oda 1 salon tipindeki daireler 399 bin TL'den başlıyor.


 Edremit Küçükkuyu Port fiyat listesi!


Edremit Küçükkuyu Port projesi lokasyon olarak Adatepe Köyü, Beybağlar Mevkii, Akgün Albayrak Cad. No: 62 Küçükkuyu, Ayvacık- Çanakkale adresinde konumlandırılıyor. 


Çocuk oyun alanları, beach bar, güvenlik,  adet yüzme havuzu, spor salonu ve snack barın yer aldığı Edremit Küçükkuyu Port projesinin ödeme ayrıntıları: 


 Edremit Küçükkuyu Port fiyat listesi!


Edremit Küçükkuyu Port ödemeleri banka kredisi ile yapılabildiği gibi ayrıca firma kapsamında sağlanan vade imkanı ile de gerçekleştirilebiliyor.


Telefon: 0286 752 68 68

Web Adresi: www.kucukkuyuport.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön