04 / 07 / 2024

Edremit'te zeytinlik AVM oluyor!

Edremit'te zeytinlik AVM oluyor!

Balıkesir'in en can alıcı yerlerinden biri olan Edremit körfezinde ki zeytin ağaçları kesilerek yerine AVM inşa ediliyor.



Balıkesir'in en can alıcı ilçesi olan Edremit körfezinde CHP'li Belediyelerin doğaya verdiği zararların hızla sürdüğü iddia edilirken Cumhuriyet Halk Partili Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye'deki arazinin ihaleyle satışa çıkardığını duyurdu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Doğaya verilen zarar Burhaniye'de de yaşanmaya başlandı. Konuyla ilişkin açıklamalarda bulunan Deveciler, belediyeye ait olan 24 Bin metrekarelik zeytin ağaçlarının bulunduğu araziyi ihaleyle satışa çıkaracağını duyurdu. Kuzey ege sahilinden Kaz dağlarına kadar uzanan zeytin ağaçlarının kesileceğini söyleyen Deveciler, araziye AVM inşaa edileceğini de dile getirdi.

Balıkesir şehrinin Edremit, Güre, Ayvalık, Erdek ve Burhaniye kıyılarından başlayan betonlaşma Kaz Dağlarına kadar uzandı.

Edremit te zeytinlik AVM oluyor!

Cumhuriyet Halk Parti'li Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler tarafından gerçekleştirilen ihale İbrahim Tatlıses'in sahip olduğu firmaya verildi. Bölgeye AVM inşa edilerek 23 yıl işletileceği kararı alındı.
 

İbrahim Tatlıses AVM açıyor! 700’e yakın kişiyi işe alacak!

İbrahim Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı!

 


Geri Dön