30 / 04 / 2024

Efektif Gayrimenkul Fethiye'ye otel yapacak!

Efektif Gayrimenkul Fethiye'ye otel yapacak!

Efektif Gayrimenkul, Ömerli'de 93 villa ve Fethiye'de otel yapmak için kolları sıvadı



Efektif Gayrimenkul, Kağıthane'ye Levent'te çalışan beyaz yakalıları çekmeyi hedeflediği Blox Haliç Projesi'nin üçüncü etabına eylülde başlıyor. Şirket ayrıca, Ömerli'de 93 villa ve Fethiye'de otel yapmak için kolları sıvadı.

Efesan Grup bünyesindeki Efektif Gayrimenkul, Kağıthane'de gerçekleştirdiği Blox Haliç projesinin üçüncü etabına eylülde başlıyor. 145 daireden oluşacak üçüncü etap için hedef kitle, Levent Maslak hattında çalışan beyaz yakalılar olarak belirlendi. Efektif Gayrimenkul Genel Koordinatör Yardımcısı Tevabil Üstündağ, 'Bölgede çalışan orta düzey yöneticiler, işyerlerine yakın oturmak istiyor. Fakat, orada ev fiyatları uçmuş durumda. Biz bu kitleyi Kağıthane'ye çekmek istiyoruz' dedi. Blox Haliç'in birinci etabının 62, ikinci etabının 154 daireden oluştuğunu ve dairelerin yüzde 65'ini sattıklarını belirten Üstündağ, 'Blox Haliç'te fiyatlar 305- 633 bin lira arasında değişiyor. Bu projeyle Kağıthane'ye B+ grubunu getirdik. Bizden sonra pek çok inşaat şirketi, Kağıthane'den arazi alıp, proje yapmak için kolları sıvadı' diye konuştu.

OTEL DE YAPACAK
Yakın zamanda iki yeni projeye daha başlayacaklarını açıklayan Üstündağ, Ömerli'deki 90 dönümlük arazilerine 93 villalık bir proje yapacaklarını, Antalya Fethiye'de bulunan 17 dönümlük denize sıfır arazide ise otel yatırımı planladıklarını ifade etti.

Halka arz 2015'te
Efektif Gayrimenkul'ü 2015 yılında halka açmayı planladıklarını  kaydeden Üstündağ, 'Demir çelik, gayrimenkul, döküm ve liman işletmeciliği sektörlerinde faaliyet gösteren Efesan Grup içinde gayrimenkulün payı yüzde 20 seviyesinde. Gelecek 5 yıl içinde bunu yüzde 50'ye çıkarmayı ve gayrimenkulde ortalama 50-100 milyon TL ciroya ulaşmayı planlıyoruz' şeklinde konuştu.
Şenay Büyükköşdere/Akşam


Geri Dön