11 / 05 / 2024

Efes Royal Palace Otel 15 Haziran'da açılacak!

Efes Royal Palace Otel 15 Haziran'da açılacak!

Manavgat'ta baba mesleği sebze meyve ticaretini bırakıp turistik otel zincirleri kuran Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, son yatırımını İzmir'e yaptı.



İzmir'de 50 milyon euro yatırımla sektöre kazandırılan Efes Royal Palace, 470 oda ve bin 500 misafir kapasiteye sahip. Ünal, önümüzdeki 5 yıl içinde sektöre 200 milyon euroluk otel yatırımı daha yapacak. Son 10 yılda Ünal'ın yaptığı otel yatırımlarının toplamı ise 210 milyon euroyu buluyor. 2004'ten bugüne 4 otel yaptıklarını söyleyen Ünal, İzmir'in Özdere bölgesinde yükselttikleri yeni otelin de bitmek üzere olduğunu ve 15 Haziran'da hizmete açılacağını belirtti. Ünal, "Bu Antalya dışında yaptığımız ilk tesis. O bölgenin en büyük oteli. Ege'ye hiç çalışmayan 4 ülkenin acentesi sadece bizim otele müşteri getirmek için uçak seferleri koydu. Otel açümadan yüzde 70 doldu. İnsanlar bize güvenerek oteli görmeden hizmet satın alıyor" dedi. 



Tac Mahal'e benzer otel projesi 

Beş yıl içinde 200 milyon euroluk otel yatırımları yapacaklarım anlatan Namık Ünal, "Tac Mahal'in benzeri bir otel yapmayı planlıyoruz. Bu nedenle uzmanlarımızı Hindistan'a gönderdik. Bu oteli de Özdere'deki tesisimizin yanına yapacağız. Arkası orman. Denizi de çok güzel. Belediye bölgede imar uygulaması yapıyor. 2-3 ay içinde biter deniliyor. Hemen projeye başlayacağız" dedi. İzmir'in Seferihisar ilçesinde de termal otel yapmayı hedeflediklerini belirten Namık Ünal, şöyle konuştu: "Seferihisar denizi de Side gibi... Burada 120 dönümlük arazimiz var. Dünyanın mineral değeri en yüksek termal suyu burada bulunuyor. Otellerimizin yatak kapasitesi 7 bin civarında. Bu rakam 5 yılda ikiye katlanacak." 



Dünya


Geri Dön