30 / 07 / 2024

2015 İZMİR otel yatırımları

2015 İZMİR otel yatırımları

Manavgat'ta baba mesleği sebze meyve ticaretini bırakıp turistik otel zincirleri kuran Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, son yatırımını İzmir'e yaptı.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Sera Group'tan Karadağ'a 100 milyon dolarlık yatırım! 

Sera Group'tan Karadağ'da 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şirket, Budva'da denize sıfır otel ve rezidans yapacak. 

Kapadokya'daki tepki çeken asansör kaldırıldı!

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, doğal kayalığın üzerine yaptırılan ve sosyal medyada büyük tepki çeken asansör, otel sahibi Erol Özsoy tarafından kaldırıldı.

Bitlis'te 6.9 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Bitlis İli Güroymak İlçesi'nde yer alan 3 yıldızlı Green River Otel adıyla inşa edilmiş olan ve kullanıma hazır otel binası 6 milyon 980 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İstanbul'a 1.3 milyar dolarlık yeni otel geliyor!

TÜROB aşırı otel arzına dikkat çektiği araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu. 186 bin yatak kapasitesi bulunan ve inşaat maliyeti 4.5 milyar dolar olan İstanbul otellerine, turizmdeki sıkıntılara rağmen olağanüstü bir hızla yenileri ekleniyor

İzmir Bayındır jeotermal turizm bölgesi ilan edildi!

İZMİR'in Bayındır ilçesindeki Ilıca Mevkii'nde jeotermal yatırıma ağırlık verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Ufuk Sesli, yazın tamamlanacak çalışmaların ardından oda kapasitesinin 120'ye çıkarılacağını söyledi.

İzmir Kemalpaşa'daki BAYOSB'den 20 milyon TL'lik yatırım!

İZMİR Kemalpaşa Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren başkanlığında toplanan BAYOSB Müteşebbis Heyeti, içerisinde hafriyat ve altyapı çalışmaları da bulunan toplam 20 milyon liralık ikinci etap yatırımını onayladı.

İzmir'de kaçak moloz dökümüne ağır cezalar geliyor!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, altyapısını tamamladığı GPS'li takip sistemine kayıt olmayan hafriyat kamyonlarının, 1 Ağustos Pazartesi tarihi itibariyle moloz taşımasına izin vermeyecek.

İstanbullu şirketlerin İzmir'de yatırımları artıyor!

İZMİR Yapımı süren İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi, şimdiden İzmir'i İstanbul'un kapı komşusu yaptı. İstanbullu şirketler de İzmir'e kaçış yoluna girdi. Otoyol projesiyle iki şehrin arası karayoluyla 3.5 saate inecek.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ilk ihalesi tamam!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda Mithatpaşa Parkı önünde yolu yeraltına almak üstünü meydan yapmak için 2015 Ağustos ayında başladığı proje, ilk ihale kapsamında tamamlanamadı.

Mahall Bomonti İzmir projesi görücüye çıktı!

İZMİR'in Konak ilçesindeki tarihi şaraphane arazisini bir yaşam alanına çevirecek Mahall Bomonti İzmir projesinin tanıtımı yapıldı. Kazım Türker, arazide yer alan 9 fabrika binasının aslına uygun olarak restore edileceğini belirtti.

İzmir'de 10 hazır beton firması hakkında soruşturma başlatıldı!

İZMİR'DE ocak ayında yoğun biçimde gündeme gelen hazır beton fiyatı tartışması yeni bir boyut kazandı. Rekabet Kurulu, İzmir'deki 10 hazır beton firması hakkında soruşturma başlattı.

Türkiye'de 350 tesettür otel var!

2016’ya kötü başlayan turizm sektörü için “helal turizm” umut oldu. Arap turizmciler, “Türkiye’den vazgeçmeyiz” mesajı verdi.Arap turizmciler, “Türkiye bizim için çok önemli bir pazar." dedi.

2015 İZMİR otel yatırımları Haberi

2015 İZMİR otel yatırımları

İzmir'de 50 milyon euro yatırımla sektöre kazandırılan Efes Royal Palace, 470 oda ve bin 500 misafir kapasiteye sahip. Ünal, önümüzdeki 5 yıl içinde sektöre 200 milyon euroluk otel yatırımı daha yapacak. Son 10 yılda Ünal'ın yaptığı otel yatırımlarının toplamı ise 210 milyon euroyu buluyor. 2004'ten bugüne 4 otel yaptıklarını söyleyen Ünal, İzmir'in Özdere bölgesinde yükselttikleri yeni otelin de bitmek üzere olduğunu ve 15 Haziran'da hizmete açılacağını belirtti. Ünal, "Bu Antalya dışında yaptığımız ilk tesis. O bölgenin en büyük oteli. Ege'ye hiç çalışmayan 4 ülkenin acentesi sadece bizim otele müşteri getirmek için uçak seferleri koydu. Otel açümadan yüzde 70 doldu. İnsanlar bize güvenerek oteli görmeden hizmet satın alıyor" dedi. 



Tac Mahal'e benzer otel projesi 

Beş yıl içinde 200 milyon euroluk otel yatırımları...