29 / 07 / 2024

Ağustos 2024 zamlı evde bakım maaşlarını bekleyenler dikkat! Paralar hesaba ne zaman yatırılacak?

Ağustos 2024 zamlı evde bakım maaşlarını bekleyenler dikkat! Paralar hesaba ne zaman yatırılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın evde bakım maaşını hesaplara ne zaman yatıracağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Ağustos 2024 evde bakım maaşları ne zaman yatırılacak? 


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın bu ay memur maaş katsayısına göre sosyal yardımlara zam yapmasıyla gözler de Ağustos 2024 ödemelerine çevrildi.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı son dakika açıklamasında destek ödemelerinin güncel tutarlarına dair kamuoyunu bilgilendirmesi sonrasında pek çok kişi de Ağustos ayı ödemeleri ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Artık Ağustos ayına sayına sayılı günler kala destek ödemelerinin ne zaman yatırılacağı merak edilirken, pek çok kişi de evde bakım maaşı ödemelerinin yatacağı tarihi araştırıyor.

Ağustos 2024 zamlı evde bakım maaşlarını bekleyenler dikkat! Paralar hesaba ne zaman yatırılacak?

Pek çok kişinin yüzünü güldüren evde yardımı ödemelerine bu ay itibarıyla zam gelmişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın konu ile ilgili olarak yaptığı  açıklamasına göre memur maaş katsayısına göre yapılan hesaplamalar neticesinde 7 bin 608 Türk Lirası olan evde bakım maaşı ödemesi 9 bin 77 Türk Lirası seviyesine çıktı.  Memur maaş katsayısına göre sosyal ve ekonomik destek ödemesine, evde bakım maaşına,  yaşlı ve engelli aylıklarına zam yapılmasından sonra söz konusu destek ödemelerinin hesaplara hangi tarihlerden itibaren yatırılacağı da araştırılıyor. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın açıklamasına göre Ağustos'tan itibaren zamlı destek ödemelerinin yurt çapındaki vatandaşların hesaplarına yatırılacak. Bu çerçevede, önceki aylardaki ödeme tarihleri dikkate alınarak zamlı evde bakım maaşının tarihine ilişkin bazı tahminler de yapılıyor. Evde bakım maaşı ödemesinden yararlanan yurttaşlar güncel açıklamaları yakından takip ederken,  ödemelerin ne zaman yapılacağını da merak ediyor. 

Evde Bakım Maaşı 2024 Ağustos ödemelerinin yine geçtiğimi ay olduğu gibi Ağustos ayının 15'i itibarıyla hesaplara yatırılması bekleniyor. Söz konusu ödemeler ay sonuna kadar devam ederken, ay sonunda tüm ödemeler gerçekleştirilmiş oluyor. 

 

DAP Gayrimenkul'den 2024'ün ilk yarısında 1.2 milyar TL'lik satış! 

Hurda fiyatlarına büyük indirim! Bakır hurda fiyatları resmen dibe vurdu! Güncel hurda fiyatları 

Emeklilere 18 bin TL ilave ödeme yapılıyor! Şimdi başvuran hemen alıyor: İşte Yapı Kredi emekli promosyon... 


Geri Dön