14 / 05 / 2024

Efor AVM, daha bitmeden kazandırmaya başladı!

Efor AVM, daha bitmeden kazandırmaya başladı!

Efor Gayrimenkul tarafından Aksaray il merkezinde yapımı devam eden Efor AVM henüz tamamlanmadan yatırımcısına kazandırdı. 40 konut, 60 ofis, 120 mağazadan oluşan projede Daire ve Ofis alan yatırımcılar daha proje bitmeden ofisleri kiraya verdi



Efor Gayrimenkul tarafından Aksaray il merkezinde yapımı devam eden alışveriş merkezi, lüks konut ve iş merkezinden oluşan Efor AVM daha proje tamamlanmadan yatırımcısına kazandırdı. 40 konut, 60 ofis, 120 mağazadan oluşan projede Daire ve Ofis alan yatırımcılar daha proje bitmeden ofisleri kiraya verdi. Şimdiden yüzde 30 prim yapan projeden daire ve ofis alabilmek için hem daha önce ofis alanlar hem de yeni müşteriler satış ofisini ziyaret ediyor.

Satış ofisini ziyaret edenler projenin tamamının satıldığını öğrenince Efor Gayrimenkul tarafından yapılacak yeni projeler için ön talepte bulunuyorlar. Efor Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şener, Projenin zamanından önce hak sahiplerine teslim edildiğini herkesin tapusunu aldığını, Aksaray iline değerli bir yapı kazandırdıklarını belirterek, inşaat kalitesi ve zamanından önce teslim ettiğimiz için herkes bizden yeni bir proje bekliyor. 25 yıllık deneyimimiz ve yerel yöneticilerin şehrin çehresini değiştirecek bu projeye verdikleri destek ile Aksaray ilinde çok yakında sürpriz bir proje daha yapacağız dedi. Şener, AVM açılıp burada yaşam başladığı zaman yatırımcıların yüzünün daha da güleceğine inandıklarını da sözlerine ekledi.



Geri Dön