21 / 05 / 2024

Efor Gayrimenkul İnşaat, Efor AVM'yi Aksaray'da açtı!

Efor Gayrimenkul İnşaat, Efor AVM'yi Aksaray'da açtı!

Efor Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçirilen Efor AVM kapılarını açtı.  Efor Gayrimenkul Yatırım A.şž. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali şžener, Efor Avm'nin yapımına 2009 yılı başında Aksaray Belediyesi'nin katkılarıyla başladıklarını söyledi



Açılış törenine Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu, Belediye Başkanı Nevzat Palta, Efor Gayrimenkul yönetim kurulu Başkanı Ali Osman Tüfekçi, Garnizon komutanı Albay Erdal Eren, yönetim kurulu üyeleri, Marka temsilcileri ve davetliler katıldı.

Kiralaması Ideas Danışmanlık Sibel Kardeşler, Yönetim danışmanlığı Malik Kubilay, Genel Müdürlüğü Murat şžimşek tarafından yapılan alışveriş merkezinde alışveriş başladı. Resmi açılış töreni ise 18 Eylül 'de yapılacak.

İnşaatı zamanından bir yıl önce tamamladıklarını ve Aksaraylıların hizmetine sunduklarını belirten şžener, 'İnşaatın 2012 yılı Eylül ayında bitecekti, bir yıl önce bitirmenin ve hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aksaray halkına bizlere gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ediyoruz' dedi.

Alışveriş merkezi, ofis ve konutlarla Aksaray'da bir yaşam merkezi inşa ettiklerine dikkati çeken şžener, şunları kaydetti; 'Toplam 44 bin metrekare kapalı alanı olan projemizin, 15 bin metrekaresi kiralanabilir Avm, 5600 metrekarelik alanında 40 adet konut, 5600 metrekarelik alanında ise 56 adet ofis bulunuyor. Ofislerimiz hizmet vermeye başladı ve Avm'nin ön açılışını gerçekleştirdik' dedi.

Efor AVM'nin açılış kurdelesi okunan duanın ardından Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu, Belediye Başkanı Nevzat Palta ve Garnizon Komutanı Albay Erdal Eren tarafından kesildi. Mağazaları gezen heyet mağaza yetkililerinden bilgi aldı. Açılışın ardından binlerce vatandaş Efor AVM'ye akın etti.



Geri Dön