28 / 04 / 2024

Ege Boyu fiyat!

Ege Boyu fiyat!

Firma: Eviya Gayrimenkul

Proje: Ege Boyu

Eviya Gayrimenkul Geliştirme tarafından yükselen Ege Boyu fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor...





Ege Boyu projesi  Eviya Gayrimenkul  Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi girişimi ile yükseliyor. Lokasyon olarak İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Sancaktepe'de bulunan  Ege Boyu  projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri mevcut.



Toplam 644 adet dairenin mevcut olduğu  Ege Boyu fiyat bilgisi haberimizin devamında mevcut. 17 bloktan meydana gelen Ege Boyu 'nun blokları 14 katlı olarak yükseliyor. Arsa alanı 40 bin metrekareye yayılan Ege Boyu 'nun satışları devam ediyor. Ege Boyu fiyat bilgisi şöyle: 


Ege Boyu fiyat: 


Ege Boyu fiyat bilgisi dahilinde projenin daireleri 288 bin liradan 587 bin liraya kadar değişen fiyatlarla satılıyor. Ege Boyu fiyat ve dahah fazla ayrıntısı için 0216 313 19 19 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ege Boyu ödeme bilgisi şöyle: 


Ege Boyu ödeme: 


Ege Boyu projesindeki dairelere sahip olmak için tutarın yüzde 25'i nakit olarak ödendiği zaman kalan miktariçin banka kredisi kullanılabiliyor. 



Ege Boyu ne zaman teslim? 


Projede bulunan daireler 2014 yılının Ekim ayında teslim ediliyor. 


Ege Boyu  projesinde restoran, yürüyüş yolları, çocuk kulübü, fitness center, sauna, yüzme havuzları, terzi ve eczane gibi olanaklar mevcut.



Telefon: 0216 313 19 19

Web adresi: www.egeboyu.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön